ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.10

Φυλετικές συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνας


Έλληνες και επιμειξίες.Προς φίλα προσκείμενους στους αλλοεθνείς μετανάστες.

«Πραγματικά, όταν λέμε ότι οι Έλληνες απέκρουσαν τον εχθρό δεν μιλάμε σωστά. Αν δεν υπήρχε η κοινή απόφαση Αθηναίων και Σπαρτιατών να αντισταθούν στον κίνδυνο της δουλείας, θα είχαμε τώρα ολοκληρωτική επιμειξία ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές φυλές αλλά κι ανάμεσα σε Έλληνες και βαρβάρους –και το αντίστροφο. Αυτό ακριβώς είχε γίνει ανάμεσα στους λαούς που είναι σήμερα υπόδουλοι στους Πέρσες. οι διάφορες φυλές διασπάστηκαν και μετά ανακατεύτηκαν με τις άλλες, σχηματίζοντας νέες κοινότητες» (Πλάτων, «Νόμοι», 693a).

=============================================================

Φυλετικές συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνας με δώδεκα τραυματίες και τέσσερις συλλήψεις! Πεδίο μάχης ανάμεσα σε αλλοδαπούς έγινε χθές η περιοχή περί την Ομόνοια, από Πακιστανούς, Αφγανούς και άλλους λαθρομετανάστες.
Από τη συμπλοκή στις οδούς Σοφοκλέους και Μενάνδρου, ανάμεσα σε περίπου 200 άτομα, ασιατικής καταγωγής, τραυματίστηκαν 12 άτομα.
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, παρενέβησαν για να λήξουν τα επεισόδια, ενώ προχώρησαν σε συνολικά τέσσερις συλλήψεις.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες "Κρατούσαν λοστούς, ρόπαλα, μερικοί κρατουσαν ξίφοι (!) και συγκρούονταν Πακιστανοί με Μαροκινούς και Αφγανούς".



Πηγή : http://www.defencenet.gr/

--

Δεν υπάρχουν σχόλια: