ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.10

ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟ


Ο νηπιώδης προπαγανδισμός, ........και για να είμαστε και μέσα στο πνεύμα του οικονομικού Δ Ράιχ το οποίο μας υπέβαλε την αμαχητί κατοχή της χώρας μας ..... και ο Γκεμπελισμός λοιπόν των αμετανόητων πολιτικάντηδων "σπάει καρύδια"...
Από εχθές όλα τα ΜΜΕ όλων των τύπων επιδόθηκαν σε εκτενή ρεπορτάζ για την αναίσχυντη ομολογία Μαντέλη σχετικά με τις μίζες της siemens.
Αποκάλυψη.... Απίστευτη ομολογία......... Τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους .... Ήρθε η ώρα της τιμωρίας .... Να πληρώσουν οι κλέφτες.... Ο Γιώργος αν και "κατοχικός" Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει τα σκάνδαλα και τους διασπαθιστές του δημόσιου χρήματος....
Αυτό το ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του "μετρ του κανό" είναι ένα άλλο ΠΑΣΟΚ αποφασισμένο να καθαρίσει τον Κόπρο του Αυγεία.............
Όλα τα παραπάνω είναι κάποιες από τις εννοήσεις που άφηναν οι σχολιαστές των ρεπορτάζ αλλά και οι "κεντρικές ιδέες" των σχολιαστών ως επίσης και των άρθρων των αργυρώνητων εφημερίδων!!!
Μα καλά εδώ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ....

Φ Ο Ρ Ο Δ Ι Α Φ Υ Γ Η Σ!!!!!!!!!!!!!!!!! αν μη τι άλλο!!!! Που είναι εκείνος ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και εκείνος ο απίστευτος Υπουργός "προπαγάνδας" Τύπου και Γκεμπελικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης που εδώ και ένα μήνα διαπομπεύουν άπαντες τις "μαρίδες" που παρανόμησαν επί του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων για παραπτώματα της τάξης των 300€???? ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Παρά μόνον άφησαν τον εξομολογούμενο να πάει στο εξωτερικό κατόπιν της ομολογίας του. Έπρεπε να το περιμένουμε. Κάπως έτσι έκανε και ο καταλληλότερος με τον Χριστοφοράκο!! Η πεπατημένη είναι γνωστή αλλά και δοκιμασμένη. Οι ένοχοι βγαίνουν έξω με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνώντων καθότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις αποκαλύπτουν όσα αυτές ΘΕΛΟΥΝ για τα μάτια του κοσμάκη προκειμένου δώσουν «άρτο και θέαμα» στον παραπλανημένο ελληνικό λαό (νομίζουν) .

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΝΤΕΛΗ είναι μια ΟΜΟΛΟΓΙΑ "ανταλλαγής" .
Όπως είπε και ΜΠΡΑΒΟ του , ο πρόεδρος της εξεταστικής για την siemens κύριος Βαλυράκης στην εκπομπή του Νίκου Χ"νικολάου τον real FM , η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΜΑΝΤΕΛΗ και η ΟΜΟΛΟΓΙΑ του ήταν απλά αναπόφευκτη καθόσον οι ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΑΡΧΕΣ είχαν ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΑΝΤΕΛΗ και ο οποίος ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ...ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ . Έτσι η πολυδιαφημιζόμενη από τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΝΤΕΛΗ αποτελούσε απλά το κερασάκι της λαδότουρτας !!!!

Και κάτι ακόμα για να τελειώνουμε με όλους αυτούς που μας απαγορεύουν να βγάλουμε τα "γράσα" από τα μάτια μας. Ο Μαντέλης ομολόγησε σχετικά με την μίζα της siemens και όχι και για τους φιλοδωρητές του οι οποίοι όπως αποκάλυψε ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτης και ο οποίος συμμετέχει στην εξεταστική , ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ επέμεινε ότι δεν θα δώσει ονόματα των διότι "τιμά 6τους φίλους του και δεν θα τους έβγαζε ποτέ στον "τάκο"" όπως είπε χαρακτηριστικά.
ΓΙΑΤΙ?????

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο SOCRATES ΚΑΙ Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ???

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΤΕ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ!! ΤΕΛΟΣ!!! ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: