ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.10

Η σιωπή των (δυο) «μεγάλων»

ΕΙΔΑΝ τα…δόντια του αγριεμένου λαού. Μυρίστηκαν μπαρούτι. Φόρεσαν τη μάσκα του καλού, του μεταμελημένου, «την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι». Έτοιμου να αγωνιστεί για τα συμφέροντα της βάσης, να…αρπαχτεί για τον πολίτη, να καθαρίσει για την τιμή και την υπόληψή του. Ποιος; Ποιοι; Οι κύριοι (και κυρίες) του κοινοβουλίου μας. Οι «επαγγελματίες» που άλλον αγώνα δεν έδωσαν πέραν από εκείνον για τα προνόμια, την αποζημίωση, τις υπερωρίες τους και τους διορισμούς ευνοουμένων τους.

ΚΙ αν πρόκειται για υπουργούς του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος; Ανάμεσά τους κάποιοι μιζαδόροι, που οι άλλοι «δεν τους είδαν, δεν τους…ψυλλιάστηκαν, δεν ξέρουν». Κι αν ο Τριανταφυλλόπουλος τους τρίψει στη μούρη υπογραφές για κατάργηση του νόμου που έφτιαξε ατιμώρητους άρπαγες, τότε σκύβουν το κεφάλι με…συντριβή. Χωρίς κανένας τους να παραιτείται από ντροπή, χωρίς να κάνει χαρακίρι(!).

ΚΑΙ, βέβαια, ήρθε και η σειρά των «μεγάλων». Με την ευθύνη των συνεργατών τους στις πλάτες. Ωστόσο, Καραμανλής και Σημίτης μας βλέπουν αφ’ υψηλού και δεν νιώθουν την ανάγκη να μας δώσουν λογαριασμό. Σαν «τότε» που ο ένας έφτιαχνε…Καλατράβες κι έτρεφε Μαντέληδες, Γιάννους, Άκηδες κι ο άλλος περιστοιχίζονταν από «παραπλανημένους» και (κάποιους) μαφιόζους. Βγάζει λαυράκι (Μαντέλης) η δημοσιογραφική έρευνα, ρίχνει φως στο Βατοπέδι και οι «μεγάλοι» αντιδρούν με ανακοινώσεις και με τη…σιωπή. Και, βέβαια, οι σημερινοί αρχηγοί προβαίνουν και σε…απολύσεις. Παυλίδης, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος παρελθόν για τη Ν.Δ.! Το λέει ο Σαμαράς και…”η γη τον ετρομάζει”. (Τον ήδη αυτοδιαγραμμένον Ριρή, με τις τρεις βίλες απ’ τη…δημοσιογραφία).

«ΔΟΞΑΣΤΕ μας», λοιπόν, «ως πρωθυπουργούς, αλλά μη μας κατεβάζετε απ’ το βάθρο. Δεν προσερχόμαστε, δεν καταθέτουμε, δεν διευκολύνουμε. Για να παραμείνουν πηχτά τα σκοτάδια, να μη βγει άκρη, να μην τιμωρηθεί κανένας και, βέβαια, μη πειραχτεί τρίχα μας». Άλλοτε έστηναν εδώλια για το τίποτα και δίκαζαν «γουνάκια». Τροχονόμος φόρεσε χειροπέδες σε κοπέλα. Ο Μαντέλης παρέμεινε «εντός». Όταν θέλουν…

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: