ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.10

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ της ΠΔΓΕΝΟ


H GOOGLE κατάργησε, προχθές αργά το βράδυ της 22.05.2010, απροειδοποίητα και χωρίς κανένα λόγο το επώνυμο και νόμιμο Μπλογκ της Πρωτοβουλίας Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό και μάλιστα λίγο μετά από την ανάρτηση και την αποστολή ενός πολιτικού άρθρου: «Η δύναμη του καπιταλισμού είναι η άγνοια της Εργασίας. Η γνώση η δική μας είναι δύναμη ανατροπής του». Στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε με την «Ομάδα Blogger», που μας ειδοποίησε με μήνυμα «χωρίς δυνατότητα απάντησης» και αφού πρώτα κατάργησε το Μπλογκ, να δώσουμε κάποιες τεχνικές πληροφορίες προκειμένου να κάνει έλεγχο και να αποκατασταθεί η λειτουργία του Μπλογκ, δεν κατέστει, παρά τις πολλές προσπάθειές μας, δυνατή καμιά επαφή μαζί της γιατί στο μεταξύ κατάργησαν και το E-mail (prodial21@gmail.com), προφανώς για να μην μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε άμεσα και για να σβήσει κάθε ίχνος μας από το διαδίκτυο.

Αυτός ο σκληρός, αστραπιαίος και απόλυτος τρόπος κατάργησης του Μπλογκ δεν μπορεί να εξηγηθεί ως μέτρο «προστασίας κάποιων δήθεν ενοχλημένων» παραληπτών μηνυμάτων μας, γιατί κάθε μήνυμά μας συνοδεύονταν από τη διευκρίνιση: «Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις τής ευρωπαϊκής νομοθεσίας, (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), περί μηνυμάτων προβολής, φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. Αν θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή τη λίστα παραληπτών e-mail, παρακαλούμε. στείλτε μας μήνυμα στη διεύθυνση: prodial21@gmail.com», πράγμα που δίνει στον καθένα καλοπροαίρετο αποδέκτη τη δυνατότητα να βγει από τη λίστα αποδεκτών.

Ταυτόχρονα όμως, αυτή η αρχιτεκτονική δομή λειτουργίας της πλατφόρμας Google δίνει και τη δυνατότητα σε κάποιον ή κάποιους πέντε-δέκα κακοπροαίρετους προβοκάτορες να κλείνουν όποιο Μπλογκ ενοχλεί, με τις απόψεις που διακινεί, τα σκοταδιστικά και τα εξουσιαστικά ιερατεία του Κεφαλαίου, οπότε, και αφού η Google δεν προστατεύει τα Μπλογκς από τους κακοπροαίρετους, πιθανά και από τους βαλτούς και η «Ομάδα Blogger» αποφεύγει να δώσει ή να ζητήσει διευκρινίσεις για την κατάργηση του Μπλογκ, η ερμηνεία που λογικά απομένει είναι η ενόχληση του «Μεγάλου Αδερφού» και συνεπώς η πολιτική σκοπιμότητα.

Αυτή όμως η ενέργεια της Google είναι, σύμφωνα και με το ειδικό νομικό μας σύμβουλο κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο, παράνομη και καταχρηστική, γιατί δίνοντας το δικαίωμα σε ελάχιστους να κλείνουν τα δυσάρεστα σ’ αυτούς Μπλογκς, αποστερούν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης στους Μπλογκερς κατά συνέπεια και το δικαίωμα της ελεύθερης ενημέρωσης και επικοινωνίας σε χιλιάδες, ή και σε εκατομμύρια επισκέπτες της Μπλογκόσφαιρας και του Διαδικτύου.

Καταγγέλλουμε, λοιπόν, την παράνομη, καταχρηστική και κακόβουλη ενέργεια της Google ως απόπειρα να φιμώσει την ελεύθερη έκφραση ιδεών, θέσεων και σχολίων από τις σελίδες του Μπλογκ της Πρωτοβουλίας Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό και κατατάσσουμε αυτή την ενέργεια στον πανικό του Ηγεμόνα και στην απόπειρα του "Μεγάλου Αδερφού" να επιβάλλει σιωπητήριο στους αγωνιζόμενους ενάντια στην πολιτική του ιμπεριαλιστικού Κεφαλαίου Λαούς, να φιμώσει την ελεύθερη έκφραση και την κριτική ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα με στόχο να επιβάλλει διαδικτυακό φασισμό.

Γι' αυτό και ζητούμε από κάθε ελεύθερα και δημοκρατικά σκεπτόμενο συνάνθρωπο και ιδιαίτερα από όσους διεκδικούν το δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα στη ζωή και στο διαδίκτυο, να εκφράσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τη διαμαρτυρία και τη συμπαράστασή τους, να συνυπογράψουν και να προωθήσουν αυτή την καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε και για λογαριασμό των συνεργατών στις δεκάδες χιλιάδες των επισκεπτών του Μπλογκ που, στα τρεισήμισι χρόνια λειτουργίας του, είχαν επισκεφθεί το δωδεκασέλιδο επιστημονικό-πολυθεματικό Μπλογκ με τον τίτλο ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ, με κύριες διευθύνσεις πρόσβασης τις (http://www.infonewhumanism.blogspot.com, http://www.epithesh.blogspot.com, http://www.globala.blogspot.com, http://www.capinero.blogspot.com,, http://www.americoglobalism.blogspot.com, κλπ) και που ανεξάρτητα από το εάν συμφωνούσαν ή όχι με τις απόψεις που διατυπώνονταν σ’ αυτό το Μπλογκ, άφηναν τα σχόλιά τους και τις συνεργασίες τους και γνωρίζουν το ήθος και το επίπεδο του Διαλόγου που προωθούσαμε σεβόμενοι όχι μόνο τους επισκέπτες-αναγνώστες και συνομιλητές, αλλά και τα πρόσωπα και τα πράγματα στα οποία ασκούσαμε κριτική με βάση πραγματικά στοιχεία, και με επιχειρήματα, πραγματικότητα που οδήγησε στη φιλοξενία των αναρτήσεων μας από δεκάδες άλλα Μπλογκς, περιοδικά και εφημερίδες.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε την κατάργηση του Μπλογκ της Πρωτοβουλίας Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό, πράξη πολιτικής σκοπιμότητας και ζητούμε την άμεση εισαγγελική παρέμβαση και τη νομική προστασία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την προστασία του Δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης και του Διαλόγου.

Να μην επιτρέψουμε οι κατακτήσεις της εργαζόμενης ανθρωπότητας να γίνουν αλυσίδες υποδούλωσής της. Το Διαδίκτυο είναι μια κατάκτηση της ανθρωπότητας για ένα καλύτερο κόσμο και όχι για τον έλεγχο των συνειδήσεων και τον εκφοβισμό των σκεπτόμενων ανθρώπων. Ο φασισμός στο Διαδίκτυο δεν πρέπει να περάσει.

Οι εκμεταλλευτικές και φαύλες εξουσίες κάποτε καταργούνται, οι Ιδέες όμως για ένα καλύτερο κόσμο δεν καταργούνται ποτέ και αργά ή γρήγορα, με τον αγώνα των Δυνάμεων της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού, θριαμβεύουν.

Για την Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό

1. Κώστας Λάμπος, Οικονομολόγος –Συγγραφέας και διαχειριστής του Μπλογκ

2. Δημήτρης Πράτσος, Οικονομολόγος

3. Γρηγόρης Βαλλιάνος, Μηχανικός-Αεροναυπηγός

4. Μιχάλης Μπερδελής, Μηχανικός Ηλεκτρολόγος

5. Σταύρος Κυριαζής, Οικονομολόγος

6. Θόδωρος Κωνσταντινίδης, Γιατρός, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπ. Θράκης

7. Παύλος Νεράντζης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

8. Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Επίτιμος Εφέτης

9. Βασίλης Μυλόπουλος, Οικονομολόγος

10. Βασίλης Σωτηρόπουλος, Δικηγόρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: