ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.10

Υπ' όψη αρχηγού ΓΕΝ.....


Αντιναύαρχο Κύριο

Δημήτριο Ελευσινιώτη

Αρχηγό ΓΕΝ

Ενταύθα

5.6.2010

Κύριε Αντιναύαρχε,

Ασφαλώς δεν με γνωρίζετε προσωπικά και, ευτυχώς, δεν σας γνωρίζω ούτε και εγώ. Το όνομά σας το εντόπισα στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ. Χαίρομαι μόνον, διότι είσθε νεώτερός μου.

Κύριε Αντιναύαρχε,

Είμαι βέβαιος ότι -στο παρελθόν, τουλάχιστον- θα μάθατε τα ονόματα πολλών από τους ένδοξους προκατόχους σας και μεγάλους Έλληνες. Θα σας θυμίσω μερικούς:

Σαχτούρης, Κουντουριώτης, Δούσμανης, Δεμέστιχας, Σακελλαρίου, Καββαδίας, Πανάς, Οικονόμου, Δελαγραμμάτικας, Βούλγαρης, Μεζεβίρης, Κώνστας, Κιοσσές, Εγκολφόπουλος, Κονοφάος.

Κύριε Αντιναύαρχε,

Ελπίζω τα παραπάνω ονόματα να καταδεικνύουν το μέγεθος της ευθύνης σας απέναντι στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Πώς όμως, ανταποκρίνεσθε στο βάρος αυτό που, ελπίζω αξιοκρατικά, σας ανέθεσε η Πολιτεία; Αλήθεια, κοιμάσθε ήσυχος τα βράδυα, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Αιγαίο μας;

Κύριε Αρχηγέ ΓΕΝ,

Εδώ και αρκετούς μήνες, το Πολεμικό μας Ναυτικό υφίσταται απερίγραπτους εξευτελισμούς από τους Τούρκους. Μερικά από τα περιστατικά της καταισχύνης διαρρέουν και τα μαθαίνουμε. Άλλα τα κρύβετε επιμελώς. Όμως, και ως προς αυτά που γνωρίζουμε, οι απαντήσεις του ΓΕΝ είναι τόσο φαιδρές, ώστε δεν θα τις πίστευε ούτε υποψήφιος φοιτητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων!

Κύριε Αντιναύαρχε,

Και σαν να μην έφθαναν τα παραπάνω, το Πολεμικό μας Ναυτικό, επί των ημερών σας παρέδωσε "τα άγια τοις κυσίν". Τα παρέδωσε: Πρώτον σε πρωινή εκπομπή από εκείνες που αποχαυνώνουν τον Ελληνικό Λαό, αναδεικνύουν κάθε χαμαιρπές στοιχείο που διαθέτει ο ημίκοσμος της κοινωνίας μας και ωθούν νέους και νέες στην πορνεία. Δεύτερον: Σε ζευγάρι νεοπλούτων νεονύμφων, που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τον Αβέρωφ για να επιδείξουν όλη τη χυδαιότητα της ματαιοδοξίας τους.

Κύριε Αρχηγέ ΓΕΝ,

Ίσως γνωρίζετε, ότι παρόμοιο περιστατικό είχε να συμβεί στην Ελλάδα από τις 31.12.1941, οπότε παραχωρήθηκε η Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών στους Γερμανούς κατακτητές, για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά! Μήπως σημερινοί κατακτητές είναι οι νεόπλουτοι και οι πόρνες παντός φύλου; Και θα σας παρακαλούσα να μην οχυρώνεσθε πίσω από τον κ. Γαβαλά. Εσείς προσωπικά δεν είχατε αντιληφθεί το ανοσιούργημα της πρωινής εκπομπής;

Κύριε Αρχηγέ ΓΕΝ,

Απανταχού της υφηλίου, σε ένα Σώμα Αξιωματικών που σέβεται τον εαυτό του, ο ομόλογός σας θα είχε παραιτηθεί. Στην Ιαπωνία, ασφαλώς, θα είχε κάνει χαρακίρι.
Δεν σας ζητώ, βεβαίως, να κάνετε το ίδιο. Απλά, ως Έλλην αλλά και ως απόγονος παλαιών οικογενειών που υπηρέτησαν αφιλοκερδώς την πατρίδα μας, σας παρακαλώ να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Τελειώστε την σταδιοδρομία σας με ένα ηχηρό ΟΧΙ στον εξευτελισμό του Πολεμικού μας Ναυτικού! Πιστέψτε με, για την πράξη σας αυτή θα σας θυμούνται πολλοί και για πολλά χρόνια! Όπως τους προκατόχους σας.

Πέτρος Στ. Μακρής-Στάϊκος
& Συνεργάτες

Δικηγόροι


Σπευσίππου 17-106 75 Αθήναι
Τηλ. 2107220 885 begin_of_the_skype_highlighting 2107220 885 end_of_the_skype_highlighting -Fax 2107246 074
Ε-mail: mastlaw@hol.gr
syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: