ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.10

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!


Ελληνίδες Έλληνες, Ξυπνήστε, ξεσηκωθείτε!
Μήν αφήσετε να συμβεί αυτό για να ξυπνήσετε.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν οτι πρόθεση
του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι αυτό το σχέδιο της
αναστήλωσης του Παρθενώνα.

Μετά το θέμα των Σκοπίων,
της διχοτόμησης του Αιγαίου
και το Κυπριακό,
άλλο ένα Εθνικό θέμα που
δέν σας το λένε προεκλογικά.
===================================================================

Χρησιμοποιώ την "προφητική' ανάρτηση του blog seegreek η οποία έγινε 27/9/09 και αποτυπώνω της σκέψεις μου από τις διαπιστώσεις του σήμερα!
============================================================
Η πραγματικότητα είναι σκληρή και απογοητευτική.
Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει κατεδαφιστεί, οι πολιτικοί Ταγοί του έχουν απαξιωθεί, οι θεσμοί έχουν εκπέσει. Η ολιγαρχική διάθεση της εξουσίας και η τάσεις μονοκρατορία της είναι πλέον πέραν από αισθητές.
Διγλωσσία ,βερμπαλισμός κενού περιεχομένου είναι η κοινή συνισταμένη των πολιτευτών μας όπου και αν ανήκουν . Ένας ιδιότυπος ανταγωνισμός με έπαθλο το ποιός θα παρουσιαστεί επί σκηνής πιο λαοφιλής και πατριώτης αλλά πάντα με ερμηνείες της πραγματικότητας κατά το υποκειμενικό δοκούν ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του .
Η χώρα και ο λαός σχοινοβατούν,…. και ΑΥΤΟΙ αμετανόητα ψηφοσυλλέκτες καταγγέλλουν χωρίς ουσία χωρίς σχέδιο μόνον καταγγέλλουν δίνοντας έτσι Βάσης επιχειρήματα στους νυν κυβερνώντες να ισχυροποιούν τα ανουσιουργά διλήμματα τους τα οποία είναι και τα επιχειρήματα για την παράδοση της χώρας στα νύχια των Ημίθεων της Τρόικας και του διεθνούς τραπεζικού συστήματος.

Η χώρα κακά τα ψέματα έχει ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ και ας απειλούν με μηνύσεις οι εισαγγελείς και οι Φαρισαίοι όποιον τολμά να ψελλίσει την "επάρατη" αυτή λέξη. Λίγοι δημοσιογράφοι έχουν τολμήσει να τοποθετηθούν και να που την αλήθεια χωρίς περιτύλιγμα όσο για τους πολιτικούς φορείς κάνουν πως δεν βλέπουν ,καταγγέλλουν μόνον τα "δυσβάσταχτα μέτρα" και το κυβερνών κόμμα, καλώντας τον λαό σε αγώνες για την ανατροπή των μέτρων .
ΑΓΩΝΕΣ!!!.... ακόμα και τώρα που τελείται η "γενοκτονία' των Ελλήνων θέλουν ΚΑΙ αυτούς να τους εντάξουν κάτω από τα κομματικά τους λάβαρα. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ!!

Η κυβέρνηση της παλινδρόμησης επιτέλεσε την διατεταγμένη υπηρεσία της και το καλά σχεδιασμένο κατ εντολή έργο της ώστε η χώρα να δώσει αμαχητί "γη και ύδωρ" στην παγκόσμια ελίτ. Νόμοι που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό θεσπίζονται στο όνομα του αβέβαιου και ζοφερού μέλλοντος.

Δικαίως ο απλός λαός ενώ γνωρίζει δεν αντιδρά ως επιτάσσει το βιολογικό του ένστικτο για επιβίωση . Το "παιχνίδι" στημένο με πρωταγωνιστές τα αμιγώς κατευθυντήρια κανάλια ενημέρωσης της κοινής γνώμης τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κόρον για να καταστήσουν την ελληνική κοινωνία
, άνω κάτω, ασπόνδυλη, σπασμωδική, με μειοψηφίες φωτεινές αλλά τραγικά μόνες και σιωπηρές.
Οι συνδικαλιστικοί φορείς λόγο των κομματικών υπογεγραμμένων "γραμματίων" τους αντιδρούν με νομολογίες . Είναι να κλαις . Η επιτομή του παραλογισμού είναι γύρω μας.
Η Κρατική εξουσία είχε θεσπίσει Νόμους για να γίνεται εδώ και 30 χρόνια το "μεγάλο φαγοπότι" και σήμερα έρχεται υποκριτικά η ίδια εξουσία με τα ίδια πρόσωπα ως αρχάγγελος να θεσπίσει Νόμους που οδηγούν στην απόλυτη μιζέρια
. Παρόλα αυτά ενώ ξεριζώνεται η κοινωνία και η κοινωνική αλληλεγγύη οι Κοινωνικοί φορείς επιμένουν να "προσβάλουν" νομολογιακά την αντισυνταγματικότητα της νομοθεσίας που η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση ή διατάσει μέσω ΠΔ κάνοντας και τον ανώτατο άρχοντα και τον πρώτο πολίτη της χώρας συνένοχο στο έγκλημα της. Μέχρι εκεί όμως!!! Φανταστείτε ως Συνδικαλιστικοί ηγέτες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (όρα ΠΑΣΚΕ) να είχαν το τσαγανό και να ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ....ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΡΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ!
Η χώρα βιώνει την οικτρή πραγματικότητα. Το Όργιο της αποδόμησης της δεν έχει τέλος .
Ενδόμυχα άπαντες του Ελληνικού λαού ,αν δεν γνωρίζουν? ,σίγουρα αισθάνονται ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο . Η "αγορά" η "πιάτσα' είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάντιας .

Η Ελληνική κοινωνία δεν έχει να ελπίζει τίποτα!! από τους εκπροσώπους της. Είπαμε το "παιχνίδι" είναι αμετανόητα στημένο ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή.

Η Δημοκρατική Ελληνική κοινωνία οφείλει να στηριχτεί στα πόδια της . Στα δικά της πόδια και να αποτινάξει τα κομματικά της πάθη να ανασυνταχθεί κάτω από την Δημοκρατική της οντότητα και να παλέψει όπως μας έχει διδάξει η πρόσφατη πολιτική Ιστορία της χώρας.

Το Δημοκρατικό κίνημα του 114 είναι λαμπαδηδρόμος.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 οι αγώνες των φοιτητών για το 15% για την Παιδεία έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη ενός κινήματος που τα επόμενα χρόνια θα συγκλόνιζε την Ελλάδα με αποκορύφωμα την έκρηξη των Ιουλιανών του 1965. Σήμερα πολλοί αναφέρονται στη «γενιά του 15% και του 114» αλλά πολύ σπάνια εξηγούν τι σήμαιναν αυτοί οι αγώνες, τι ρόλο έπαιξαν.
Ζητείται σήμερα το ήθος της εποχής εκείνης, το κλίμα ανάτασης και δημιουργικής συλλογικής προσπάθειας, που τόσα πολλά απέδωσε σ' όλους τους τομείς και της πολιτικής και της κοινωνικής και της πολιτιστικής ζωής του τόπου, έπειτα από μία μακρά περίοδο δοκιμασίας, τρομοκρατίας, καταπιέσης, βαρβαρότητας, αστυνόμευσης, απαγορεύσεων, διχασμού και γενικότερης ανελευθερίας.
Σήμερα βιώνουμε το ίδιο καθεστώς . Ο δημοκρατικός κόσμος είναι πανταχόθεν προδομένος . Οφείλει να ανασυνταχθούν οι κοινωνικές προοδευτικές δυνάμεις του λαού για να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες, να αγωνιστεί για τη δημοκρατία και τα δικαιώματά του.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3845/2010, ο οποίος επικυρώνει το γνωστό μνημόνιο .

Είναι καθήκον των Ελλήνων για τις γενιές που έρχονται να ανατρέψουν τον ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΟ 2845/2010 να απομονώσουν όσους διασπείρουν ανενδοίαστα ψευδείς ελπίδες , όσους προσπαθούν να τον αποκοιμίσουν με κούφια λόγια , να τον παραπλανούν με ατελέσφορες λεκτικές και εξυπκακίστηκες φρασεολογίες και με βαρύγδουπα πατριωτικές εξάψεις του τύπου "Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ..." χωρίς στην ουσία να προσφέρουν στον λαό τους αλλά να τον παραδίνουν πισθάγκωνα δεμένο προς σφαγή στους αιμοδιψείς κερδοσκόπους της παγκόσμιας ελίτ.

Δεν είναι μόνον οι διαδηλώσεις τα συλλαλητήρια υπάρχουν γειτονιές μαγαζιά τα καφενεία ,οι πλατείες κάθε τόπος συνάθροισης . Μιλήστε !! ενημερώστε προβληματιστείτε συνδιαλέγοντας.
Μόνο η άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση του λαού μπορεί να σταθεί εμπόδιο και ν’ αναχαιτίσει μια δρομολογημένη δυναμική, μια ολέθρια μηχανή, που έχει ως στόχο τη γενοκτονία των Ελλήνων και την εθνική αποδόμηση της χώρας, με τη φενάκη της δήθεν «προοδευτικής» πολιτικής και του «διεθνισμού» αλλά και της δήθεν 'ΣΩΤΗΡΙΑΣ' της πατρίδας που εξόφθαλμα είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ "ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΑΘΗΜΑ" ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ



3 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Ξέρεις τί έχω παρατηρήσει μελετώντας την Ελληνική Ιστορία; Τον ρόλο μας στην ΦΥΣΗ που μόνον σε μιά φράση του Ιησού την έχω βρεί πλήρως ολοκληρωμένη και ειπώθηκε για τους Έλληνες :
"Πρέπει να πέσει ο σπόρος στο χώμα και να πεθάνει για να καρπίσει".
Τουλάχιστον αυτό μου λέει οτι σαν σπόρος βρισκόμαστε στο στάδιο της σήψεως. Δηλαδή κοντά στην άνθιση.
Παράξενο αλλα πόσο αληθινά Ελληνικό!

marianaonice είπε...

το "παιχνίδι" είναι αμετανόητα στημένο ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή.
Συμφωνώ απόλυτα:
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ "ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΑΘΗΜΑ" ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!

Όμως πως?? ποιός θα οργανώσει αυτό τον λαό? ποιός θα τον οδηγήσει σε αγώνες για τη λύτρωσή του?
Πώς θα ξαναφτιάξουμε συνθήκες ενός δημοκρατικού κινήματος του 15% και του 114??
Τι προτείνειτε??

Υ.Γ. Σου σχολίασα και στους Ενωμένους Μπλόγκερ!
Καλό σου απόγευμα!!
:)))

marianaonice είπε...

Ααα ξέχασα να σου πω: Το βράδυ απόψε στις 11.00΄ θα ανοίξουμε το σταθμό των Ενωμένων Μπλόγκερ, αν μπορέσεις κάλεσε τον Άλκη στο skype στη διεύθυνση anastaisos panoy να μπεις στην κουβέντα μας.
Θα χαρούμε πολύ.
:)))