ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.10

Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ "ΑΡΝΗΘΗΚΕ" ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!! ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΒΟΔΙΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ)

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ -πρώην σύμβουλος του Σπυρου Βούγια- μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή της για να παρουσιάσει μία σειρά εκπομπών από την ΕΡΤ με τίτλο οι "Φυλές της Αθήνας" και αφού απο πολλούς θεωρήθηκε ως "προνομιακή" μεταχείριση, αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή της στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΡΤ.

< http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_4332.html



Για την ακρίβεια, δεν παραιτήθηκε, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει τη σύμβαση με την ΕΡΤ, για την εκπομπή "Φυλές της Αθήνας".
Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της, για να καταλάβουμε τους πραγματικούς λόγους της απόφασής της (αν ισχύει!), αφού ...

από ...βρισίδια, έχει φαει αρκετά εκατομμύρια από διαδικτυακούς ταλιμπάν και ΔΙΚΑΙΑ αγανακτισμένους κατοίκους της Αθήνας, που βλέπουν να υποβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής τους, μόνο που για αυτό δεν φταίνε οι ίδιοι οι μετανάστες, ούτε η Αφροδίτη ! Οι μετανάστες είναι κι αυτοί ένα εργαλείο διαιώνισης της ηγεμονίας των ΗΠΑ, με τη διαιώνιση του "διαίρει και βασίλευε", αλλά αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση, που δεν γίνεται σε ένα ιστολόγιο..

Το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε και είναι αποκαλυπτικό είναι αυτό:


με μήνυμά της προς τους φίλους της στο FACEBOOK, η Αφροδίτη ψάχνει από το πρωί, σπίτι στο Λονδίνο για το επόμενο εννιάμηνο...

taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: