ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.10

Πολιτικός Θίασος

«Φίλες και φίλοι, μικροί και μεγάλοι, έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου…»

Έτσι πρέπει να ξεκινήσει την ομιλία του ο κος Παπακωνσταντίνου την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και μετά να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της Δημόσιας Διαβούλευσης για τη Ρύθμιση της Αγοράς Παιγνίων. Αυτή η εισαγωγή, η οποία μοιάζει με θιάσου, θα είναι πιο ειλικρινής αφού η κυβέρνηση πίστευε ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους πολίτες με την υποτιθέμενη κοινωνική πολιτική της αναρτώντας διαβούλευση για τη Ρύθμιση της Αγοράς Παιγνίων μέσα στον Αύγουστο.

Ας καταλάβουν κάτι: ήταν πασιφανές ότι η διαβούλευση έγινε για τα μάτια του κόσμου και ει δυνατόν, θα μοιραζόταν η πίτα των τυχερών παιχνιδιών σε αυτούς που είχε υποσχεθεί. Για να αποφευχθεί όμως η κατακραυγή έγινε μια διαβούλευση σε περίοδο διακοπών, τουλάχιστον για τους περισσότερους Έλληνες. Παρόλα αυτά, ήταν εκατοντάδες οι πολίτες που σχολίασαν αρνητικά το νομοσχέδιο, αλλά φαίνεται και πάλι να μην εισακούστηκαν.

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, με όλο το θίασο επί σκηνής, θα ανακοινώσει τα «θετικά» αποτελέσματα της διαβούλευσης, παρουσία διεθνών επίτιμων καλεσμένων, μεγαλοκαζινάδων, κολοσσών τζόγου και λοιπών βαρόνων όπως ο κος Κόκκαλης, τους οποίους προσκάλεσε η ίδια η κυβέρνηση. Τους ανθρώπους δηλαδή στους οποίους έχει υποσχεθεί μερίδιο της αγοράς πριν από κάθε διαβούλευση. Επίσης, θεωρώ ότι πολύ εύστοχα η κυβέρνηση στην ιστοσελίδα της διαβούλευσης http://www.opengov.gr/minfin/?p=498, έχει βάλει τη φράση «Ρύθμιση της Αγοράς Παιγνίων» σε εισαγωγικά, αφού έτσι φανερώνεται η πραγματικότητα για την υποτιθέμενη πρόθεση ρύθμισης της αγοράς, μιας και όλα ήταν προσχεδιασμένα.

Να και μια ένδειξη ειλικρίνειας για εκείνους τους πολίτες που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση πάντοτε τους παραπλανεί!


Μαρίνος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=oZ5NZdLYwFk