ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.10

Οι Βασιλικότεροι του Βασιλέως!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ο πρώην συνδικαλιστής που μετά έγινε επί σειρά ετών και υπουργός του ΠΑΣΟΚ σε ένα πρωινό τηλεοπτικό παράθυρο εκδήλωσε την αποστροφή και την αγανάκτηση του για την ενέργεια του ακτινολόγου που πέταξε το παπούτσι προς τον Πρωθυπουργό.
Μάλιστα μόλις είπε το ποίημα του (με έντονο ύφος και τρόπο) και έγραψαν οι κάμερες την αφοσίωση του στον καημένο τον Πρωθυπουργό που εκτέθηκε στο εξωτερικό, τότε θυμήθηκε να εγκατάλειψη το πάνελ προφασιζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρχει με τον γραφικό αυτό τύπο!!!
κ. αναριχοσυνδικαλιστουπουργέ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτός ο τύπος και τι εξυπηρετεί αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κανένας από τους βουλευτές του κόμματος σας δεν είχε το θάρρος μέχρι τώρα να παραιτηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τα προεκλογικά σας ψέματα γιατί είναι σίγουρο ότι αν είχατε πει την αλήθεια τότε, τώρα δεν θα είχατε την πλειοψηφία της Βουλής.
Καλό λοιπόν θα είναι και μόνο για αυτό να πάψετε, εσείς αλλά και οι αβανταδόροι δημοσιογράφοι που .......
σας υποστηρίζουν να μιλάτε για εντολή του λαού γιατί κάθε φορά που το ακούμε μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και αμέσως μας έρχονται στο μυαλό οι προεκλογικές σας ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις “Λεφτά υπάρχουν” “Δεν θα αυξήσουμε το Φ.Π.Α και δεν θα παγώσουμε τους μισθούς”.

Φυσικά πρέπει να σας πω ότι όλοι μας έχουμε καταγράψει…… τις ανύπαρκτες αντιδράσεις σας στους χειρισμούς του Πρωθυπουργού για το θέμα του μνημονίου και θα είμαστε πολύ αυστηροί ειδικά σ’ εσάς τους πρώην συνδικαλιστές που μέσω αυτού αναρριχηθήκατε στα ανώτατα αξιώματα ξεχνώντας τους εργαζόμενους συναδέλφους σας γινόμενοι "Βασιλικότεροι του Βασιλέως"!!!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: