ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.10

Ο Διάδοχος διόρισε τον πρωθυπουργό του.

Η αυτού μεγαλειότητα διάδοχος του θρόνου και πρίγκιψ της Ελλάδος Γεώργιος somehing o Μικρός διόρισε πρωθυπουργό του τον Γιάννη Ραγκούση.

Ο Γιάννης Ν. Ραγκούσης Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1965. Παντρεμένος με την Κατερίνα Ρούσσου και πατέρας τριών παιδιών. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Σάσσεξ της Μ. Βρετανίας στην Οικονομική Ανάπτυξη.

Ο νέος πρωθυπουργός απολαμβάνει την στήριξη των ανακτόρων και της αυλής και θα διορίσει σταδιακά την κυβέρνηση του ανάλογα τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν και την συνεργασία που θα έχει με τα υπάρχοντα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Αναλαμβάνει δε την ευθύνη του συνεκτικού, στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού για την προώθηση του κυβερνητικού έργου,καθώς και την παρακολούθηση της εφαρμογής του». Τούτο γίνεται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες των ανακτόρων, του πρίγκιπoς και «στα όρια που αυτός χαράσσει».

Κατόπιν αυτών δεν χρειάζεται ψήφος εμπιστοσύνης από την βουλή ούτε νέα ορκωμοσία και λοιπές “τυπικούρες”.

Η ισχύς του η αγάπη του λαού

==============

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου,: Δηλαδή τι άλλο περιμένατε από το Γιώργο έτσι «προορισμένο» που να αναθρέψατε ως κόμμα και ως κοινωνία; Βγήκε ένας κακομαθημένος που συμπεριφέρεται απλά ως διάδοχος και φυσικός ηγέτης της χώρας. Αυτό δεν θέλατε πατριώτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: