ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.10

ΑΝΤΙ ΕΠΑΙΝΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Μου είναι αδύνατον τελικά να παρακολουθήσω το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ που στην κατρακύλα που ΄χει πάρει έχασε ακόμα και την αίσθηση του χιούμορ.
Όλοι περιμέναμε πως μετά τη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους για τη θέση του Περιφερειάρχη το Εθνικό Συμβούλιο, με εντολή Παπανδρέου, θα ανακήρυττε τα προβεβλημένα στελέχη του Αλέξη Μητρόπουλο και Γιάννη Δημαρά σε εθνικούς ευεργέτες και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός θα επέδιδε προσωπικά τα σχετικά μετάλλια.
Αντί γι αυτό οι μεταλλαγμένοι ελληνόφωνες ΠΑΣΟΚοι έσπευσαν να τους διαγράψουν με συνοπτικές διαδικασίες και αναπολόγητους.
Ούτε ένα ευχαριστώ δηλαδή σε δυό (μέχρι σήμερα) στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επί δίμηνο θα δίνουν τη μάχη μαζί με τον Αλέκο Αλαβάνο για την επικράτηση του Γιάννη Σγουρού αφού είναι βέβαιο ότι με τη διάσπαση των αντιμνημονιακών ψήφων μεταξύ Μητρόπουλου, Δημαρά και Αλαβάνου στο δεύτερο γύρο θα περάσει ο Κικίλιας που όλοι προεξοφλούν ότι χάνει από χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: