ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.10

ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑΣ!!!!.... ΣΕ ΕΙΔΕ Ο ΧΥΤΗΡΗΣ!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!! ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ


ΛΎΣΣΑ ΚΑΚΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ALTER ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ...... ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Χ""ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ......ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ REAL ΚΑΙ ΣΤΟΝ REAL FM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! META THN ΛΥΣΑΛΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ..... Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΜΑΦΙΑ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΦΏΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΛΟΓΎΔΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!

ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

ΣΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΗΡΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν τον αφησε να παρει ανασα κ οταν του ειπε για τους κατευθυνομενους δημοσιογραφους κ συγκροτηματα μοκο επισης σωστο εν μερει κ το αν εχεις τον μπαμπα σου σε μεγαλη θεσει ε θα εμφανισθεις κ συ σαν δημοσιογραφος καπουεπισης γιατι εργαζονται ταυτοχρονα ιδιοι δημοσιογραφοι σε τηλεοραση,εφημεριδες περιοδικα κκκκ και αλλοι δυναδελφοι τους δεν βρισκουν πουθενα δουλεια αρα υπαρχει κυκλωμα