ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.10

Ολοταχώς προς το βυθό(;)


Το εφιαλτικό σενάριο μιας βαθιάς διόρθωσης προς τα χαμηλά έτους - ή και ακόμη χαμηλότερα - επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς το σκηνικό άλλαξε άρδην στο ΧΑ μετά το κλείσιμο των Παραγώγων και ο ΓΔ βρίσκεται κάτω από την περιοχή έσχατης στήριξης. Τα ξένα funds που είχαν διακόψει προσωρινά τις ρευστοποιήσεις και τις ανοιχτές πωλήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στην αγορά να "ανασάνει", επανήλθαν μετά το κλείσμο των Παραγώγων, εντείνοντας τις πιέσεις στα blue chips. Εξαιρετικά αβέβαιες γίνονται τώρα οι βραχυχρόνιες προοπτικές στην ελληνική αγορά, ενώ το ρίσκο αυξάνεται. Χρηματιστηριακοί παράγοντες και αναλυτές εκτιμούν ότι παρά την επιδείνωση των τεχνικών ενδείξεων και του ψυχολογικού κλίματος, το ΧΑ θα έχει μια "τελευταία ευκαιρία" να αντιδράσει στις δύο πρώτες συνεδριάσεις της επόμενης εβδομάδας. Η αφορμή θα είναι τα νέα σενάριο που θα ακουσθούν, όσον αφορά κυβερνητικές αποφάσεις για το ιδιοκτησιακό μέλλον κρατικών τραπεζών και πιθανά deals
Οι πιθανότητες αντίδρασης είναι βέβαια πολύ περιορισμένες, λαμβανομένης υπόψη και της αβεβαιότητας που επικρατεί στις διεθνείς αγορές, οι οποίες φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να κινούνται χωρίς σαφή κατεύθυνση, με έντονες διακυμάνσεις.
Βαρόμετρο στο ΧΑ θα είναι η συμπεριφορά της μετοχής της Εθνικής, που ανακοίνωσε ότι θα κόψει την Τρίτη το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ και στην έκδοση άμεσα μετατρέψιμων ομολογιών.
Επισημαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες πολλά ξένα χαρτοφυλάκια - κυρίως βρετανικά, αμερικανικά και συνδεόμενα με την Deutsche Bank - πραγματοποίησαν μαζικές ανοιχυές πωλήσεις Εθνικής, Eurobank και Πειραιώς (λόγω και της διαγραφής της συγκεκριμένης μετοχής από τον δείκτη FTSE All-World). Η αναδιάρθρωση των δεικτών του FTSE ήταν επίσης η αιτία για τη συνέχιση των πιέσεων σε ορισμένες μετοχές όπως η MIG (-4,4%) η Τρ. Αττικής (-8,6%), ο Αστήρ κλπ

"Με το ένα πόδι στο γκρεμό"
Με καταιγισμό πωλήσεων κατά το τελευταίο δίωρο της συνεδρίασης και στα call auctions, ο ΓΔ τερμάτισε -0,76% στις 1.524,15 μονάδες και βρίσκεται πλέον στο "βάραθρο", παραμένοντας για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση κάτω από τη στήριξη των 1.560 μονάδων, που ήταν η τελευταία γραμμή άμυνας.
Οπως επισημαίνεται στην εβδομαδιαία τεχνική ανάλυση της Emporiki Sec, "η διάσπαση πιστοποιείται αν ο δείκτης παραμείνει χαμηλότερα από τη στήριξη για δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις. Οσο μεγαλύτερος είναι όγκος συναλλαγών, τόσο πιο αξιόπιστη θεωρείται η διάσπαση".
Τονίζεται επίσης ότι αν ο ΓΔ υποχωρήσει χαμηλότερα από την περιοχή των 1.550-1.535 μονάδων, ακυρώνεται το ανοδικό σήμα, η τάση αλλάζει και η περιοχή αυτή βραχυπρόθεσμα αντιμετωπίζεται ως stop loss.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: