ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.10

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Πάει σε έκτακτο Συνέδριο το ΠΑΣΟΚ!( Ο ΓΑΠ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωκομματικό πεδίο του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου μπροστά σε όλο αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την κοινωνική αναταραχή και το ιδεολογικό … λίφτινγκ που έχει υποστεί το Κίνημα λόγω ΔΝΤ, εξαναγκάζεται κατά τις πληροφορίες να υποκύψει σε ισχυρές εσωκομματικές φωνές που ζητούν την διεξαγωγή έκτακτου Συνεδρίου μέχρι τον Απρίλιο 2011.

Από τη μία πλευρά λοιπόν, ο Πρωθυπουργός θα επιδιώξει να μετατρέψει αυτό το Συνέδριο σε προγραμματικό, με σκοπό μέσα από αυτή τη διαδικασία να καταστήσει υπεύθυνους ‘όλους μαζί’, σε όσα δεινά θα προκύψουν στην διαγραφόμενη πλέον κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ, ενώ από την άλλη πλευρά, μια ισχυρή ομάδα που αποτελείται από τους Θεόδωρο Πάγκαλο, Χρήστο Παπουτσή, Δημήτρη Ρέππα, Χάρη Καστανίδη και από τα μέλη της ‘Αριστερής Πρωτοβουλίας’ του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου θα επιδιώξουν τη διεξαγωγή ενός έκτακτου Συνεδρίου αλλαγής των εσωκομματικών ισορροπιών, με αφορμή και την αλλαγή σκυτάλης στη θέση του Γραμματέα του κόμματος, από τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

Το πλέον σίγουρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ότι μέχρι τον Απρίλιο 2011, θα διεξαχθεί Συνέδριο του κόμματος, με όποια μορφή και αν είναι αυτή. Καταλυτικές πάντως-και αυτό κρατήστε το- θα είναι οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στην εσωκομματική σκακιέρα από τους Γιάννη Ραγκούση και Μιχάλη Χρυσοχοίδη - οι οποίοι σημειωτέον έχουν περάσει από την θέση του Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ – που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν αναλάβει από τον Γιώργο Παπανδρέου να ρυθμίσουν τις όποιες εξελίξεις, προκειμένου το Συνέδριο να μετατραπεί σε μια εσωκομματική διαδικασία του τύπου ‘όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί’ και όχι μόνο ο Πρωθυπουργός…

Ο Κώστας Κορέλης είναι δημοσιογράφος.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: