ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.11

Κ. Σκανδαλίδης: “Πρότεινα το μνημόνιο να ψηφιστεί με 200 ψήφους”!!! (ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΤΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!! ΡΕ..ΑΝΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ...)



Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης αποκάλυψε σήμερα στον Βήμα FM ότι είχε στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και του είχε προτείνει να φέρει προς ψήφιση το Μνημόνιο στη Βουλή, με αυξημένη πλειοψηφία 200 βουλευτών, έτσι ώστε να υπάρχει αυξημένη νομιμοποίηση της πολιτικής που επιβάλει το Μνημόνιο.
“Σήμερα μπορώ πια να το αποκαλύψω” είπε ο Σκανδαλίδης “γιατί πιστεύω ότι έτσι μπορούν να διαμορφωθούν άλλοι όροι στο πολιτικό σύστημα”.
πηγή:  zoomnews


Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Ο τότε βουλευτής Κ. Σκανδαλίδης λοιπόν αμφισβήτησε  εγγράφως την  νομιμοποίηση της πολιτικής που επιβάλει το Μνημόνιο και μετά  το Ψηφισε και έγινε και υπουργός,  οπότε όλα άλλαξαν.  Κλασική συμπεριφορά θα έλεγα… τυπικό δείγμα πολιτικού που διαφωνεί ιδεολογικά και όμως όχι μόνο δεν πολεμά  για τις ιδέες του, μα συμμετέχει στην κατάσταση με την οποία διαφωνεί.
Ευτυχώς δηλαδή που δεν ήρθαν τίποτα  Γερμανοί ή Τούρκοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: