ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.11

Οι Ευρωσοσιαλιστές καταγγέλλουν τον Παπανδρέου!

Είναι γνωστή η τακτική παραπλάνησης της κοινής γνώμης που ακολουθούν ο Γ. Παπανδρέου και ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Πρώτα διαψεύδουν την επιβολή νέων μέτρων και ύστερα τα εφαρμόζουν στην πράξη.
Ετσι και αυτή τη φορά, αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση έχει ήδη μια κρυφή ατζέντα με νέα μέτρα για τα οποία έχει δεσμευθεί και στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής και αναμένεται, αργά ή γρήγορα, να ανακοινώσει στον ελληνικό λαό.
Οταν ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Α. Μέρκελ επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η χώρα μας για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις και μέτρα περικοπών, σημαίνει ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα πρέπει να ετοιμάζονται για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και νέους φόρους που θα επιτείνουν την ασφυξία στην αγορά και θα παγιώσουν το φαύλο κύκλο της ύφεσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου θριαμβολογεί και ο Γ. Παπακωνσταντίνου επιχαίρει γιατί η Ελλάδα μπορεί να δανειστεί το 2012 από το νέο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Στήριξης, η απάντηση έρχεται από τη σοσιαλιστική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που προειδοποιεί ότι η ευρωπαϊκή οικονομία οδηγείται σε λάθος δρόμο λόγω της εμμονής στον περιορισμό των δημοσίων ελλειμμάτων και του χρέους.
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση των ευρωσοσιαλιστών, που συμφωνούν ότι απαιτείται αυξημένη δημοσιονομική πειθαρχία, αλλά όχι σε βαθμό που να πνίγει την ανάπτυξη, αφού τα μέτρα που λαμβάνονται αποτυγχάνουν να απαντήσουν στις ανάγκες για ισχυρές και στρατηγικές δημόσιες επενδύσεις και δεν υποστηρίζουν την ανταγωνιστικότητα. Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές καταγγέλλουν, ο Ελληνας πρωθυπουργός θριαμβολογεί και ξαναστέλνει το λογαριασμό στο λαό.
Ε, θα μου πείτε, στον λαό στέλνει τον λογαριασμό και όχι σε εκείνους που "δεν χρωστάει" (από τη γνωστή προεκλογική του ρήση "δεν χρωστάω σε κανέναν").

Πηγή

kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: