ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.11

Η "ΟΠΤΙΚΗ" ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ... ΕΙΔΕ "Επίθεση φιλίας στο Θεόδωρο Πάγκαλο"

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ

Επεισόδιο προκλήθηκε αργά χθες βράδυ σε βάρος του κ. Πάγκαλου όταν κάτοικοι της Κερατέας ενημερώθηκαν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δειπνούσε σε ταβέρνα των Καλυβίων.
Μια ομάδα έσπευσε έξω από το μαγαζί και αποδοκίμασε τον αντιπρόεδρο ενώ ζήτησε εξηγήσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να κατασκευάσει ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους απαίτησαν από τον κ. Πάγκαλο να φύγει από την ταβέρνα.
Όμως, εκείνη τη στιγμή έφτασε επί τόπου μια διμοιρία των ΜΑΤ και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπό την κάλυψή της, άνοιξε διάλογο με τους συγκεντρωμένους.
Οι κάτοικοι της Κερατέας εξέφρασαν σε έντονο ύφος την αντίθεσή τους για τον ΧΥΤΑ και ο κ. Πάγκαλος, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, τους ενημέρωσε για τις τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης γύρω από το θέμα.
Οι εξηγήσεις, προφανώς, κρίθηκαν επαρκείς με αποτέλεσμα οι κάτοικοι ν’ αποχωρήσουν και ο κ. Πάγκαλος να συνεχίσει το φαγητό με την παρέα του.
 σχετικα:

ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΒΛΕΨΗ"ΜΑΣ!!! "ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΝΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"

 

ΝΕΟ VIDEO. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!


 


=============================================
 ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κατόπιν των ανωτέρω σχετικών που παραθέτουμε μπορούμε να πούμε ότι το εν λόγω άρθρο της γνωστής προσκείμενης εφημερίδας στα ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της αργυρώνητης και μίσθαρνης ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ..............
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: