ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διαβάστε την καταγγελία που έγινε στον Πρωθυπουργό για Γερουλάνο!

Ο συγγραφέας Λάκης Αποστολόπουλος πρόεδρος των ΚΑΒΑΦΕΙΩΝ και μέλος της μη-κυβερνητικής οργάνωσης «Σύγχρονη Δελφική Αμφικτυονία» ζητάει την απομάκρυνση του κου Παύλου Γερουλάνου από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Ο Αποστολόπουλος καταγγέλλει τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού για παράβαση καθήκοντος, αλαζονεία, αδιαφάνεια και κατάχρηση εξουσίας.
Επίσης για ανοχή και συνεργεία σε υπόθεση διαφθοράς του Δημοσίου και της Ελληνικής κοινωνίας. Συνοπτικά ο Λάκης Αποστολόπουλος κατηγορεί τον Παύλο Γερουλάνο για παραβίαση των άρθρων 3,4,5,13 του Ελληνικού Συντάγματος (2001). Σύμφωνα με την καταγγελία ο Υπουργός Πολιτισμού κος Γερουλάνος ανέχτηκε, υπέθαλψε και νομιμοποίησεμια σαθρή διεφθαρμένη Επιτροπή -υπό την προεδρία του πεζογράφου Θανάση Βαλτινού -έργο της οποίας είναι η χορήγηση συντάξεων σε συγγραφείς και καλλιτέχνες. (παραβιάζοντας την αρχή της Ισονομίας των Ελλήνων πολιτών – 4ο άρθρο του Συντάγματος)
Η επιτροπή αυτή ορίστηκε μετά την τροποποίηση του νόμου(3620/2007) υπό του κου Αντώνη Σαμαρά ως Υπουργού Πολιτισμού. Τροποποίηση που επέτρεπε στα κόμματα, με την ανάθεση της Προεδρείας της Επιτροπής στα χέρια ενός Ακαδημαϊκού (κομματικού ή προσκείμενου στο κόμμα που ασκούσε την διακυβέρνηση της χώρας), να επιλέγουν τους συγγραφείς και τους καλλιτέχνες της «αρεσκείας» τους. Π.χ. ο Θανάσης Βαλτινός στον οποίο ανετέθει η Προεδρεία της Επιτροπής για τις τιμητικές συντάξεις από τον κο Αντώνη Σαμαρά είναι ένας ακαδημαϊκός, γνωστός «αριστερός» συγγραφέας που κατά καιρούς κάλυπτε πολιτικές θέσεις στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, αποδεκτός ταυτόχρονα από την νομότυπη Κυβέρνηση του Πασόκ και τον Υπουργό του ΥΠΠΟ Παύλο Γερουλάνο, με αρμοδιότητα εκ του νόμου να προεδρεύει και τελικά ν’ αποφασίζει (η επταμελής επιτροπή αποτελείται από αχυράνθρωπους που δεν έχουν σχέση με τα Γράμματα) για το ποιοί θα είναι οι Λογοτέχνες στους οποίους θα εχορηγείτο τιμητική σύνταξη υπό του Ελληνικού Κράτους.
Είναι αυτονόητο ότι η εν λόγω επιτροπή προέγραφε τους συγγραφείς και τους λογοτέχνες που δεν ενέκριναν ή αντιπαθούσαν οι τρεις αυτές κύριες πολιτικές παρατάξεις.
Πράγμα που κατά το παρελθόν εξηγεί επίσης τον αποκλεισμό και την προγραφή ποιητών όπως ο Μιχάλης Κατσαρός και Νίκος Καρούζος και μόλις πριν από λίγες ώρες του μουσικού Μανώλη Ρασούλη.
Πρόκειται φυσικά για μια αισχρή όσο και γελοία εφεύρεση των κομματικών νομομαθών της Βουλής που με τον τρόπο αυτόν καλλιεργούνε στη χώρα την διαφθορά και τα πάθη ενός διαρκούς εμφυλίου. Στην περίπτωση του Θ. Βαλτινού υπάρχει όμως ακόμη κάτι χειρότερο.
Ο ίδιος ο Βαλτινός υπήρξε δυο φορές πρόεδρος της Εταιρείας συγγραφέων και ο «εισηγητής» που επέλεξε ο ίδιος, με βάσει τις εισηγήσεις του οποίου καρατομούσε όποιον υποφήφιο ήθελε (ο νόμος του «παρέχει» αυτό το δικαίωμα!) ήταν Γραμματέας εν ενεργεία το 2010 της ίδιας «Εταιρείας συγγραφέων» η οποία βεβαίως δεν είναι παρά μία ανάμεσα στις πέντε εξη άλλες Εταιρείες που υπάρχουν στη χώρα. Ολοι οι συγγραφείς που επελέγησαν για συνταξιοδότηση το 2010 ανήκαν λοιπόν στην εταιρεία του Θανάση Βαλτινού και του Γιώργου Ξενάριου (ο τελευταίος είναι ένας μεταφραστής που γράφει διηγήματα τρόμου και ο οποίος εκανε τη βρώμικη δουλειά της «εισήγησης» ).
Ετσι ο Παύλος Γερουλάνος άφηνε να παραβιάζεται ευθέως η αρχή της Ισονομίας κατοχυρωμένης ωστόσο υπό του Ελληνικού Συντάγματος. Ακόμη και ο κος Μιχάλης Λιάπης όταν ήταν Υπουργός Πολιτισμού είχε την τιμιότητα να εναντιωθεί στην αθλιότητα αυτής της χυδαίας κομπίνας και αρνήθηκε οι τιμητικές συντάξεις να δίδονται μονομερώς στα μέλη της Εταιρείας του Θανάση Βαλτινού τον οποίο ωστόσο προστάτευε η Νέα Δημοκρατία !!
Ο Λάκης Αποστολόπουλος ζήτησε από τον Παύλο Γερουλάνο να αναρτήσει την Υπουργική απόφαση και τον κατάλογο( με τους κατ’επιλογήν συγγραφείς του 2010 από την επιτροπή του Θανάση Βαλτινού) στην «Διαύγεια» (κατάλογος που ήδη βρισκόταν στα χέρια του Υφυπουργού Οικονομικών κου Φίλιππου Σαχινίδη) αλλά ο Γερουλάνος εκώφευσε και από τον Ιούνιο του 2010 απέφυγε να ανεβάσει την Υπουργική του απόφαση στη «Διαύγεια, προσδοκώντας να επισημοποιηθεί υπούλως μες την σιωπή, αφήνοντας εκτεθημένο ευθέως τον Πρωθυπουργό κον Γιώργο Α. Παπανδρέου ο οποίος διαβεβαίωνε τους Ελληνες πολίτες ότι, ό,τι δεν αναρτάται στην «Διαύγεια» δεν ισχύει…
Από την πλευρά του ΥΠΠΟ οι άνθρωποι που «επιτηρούσαν» την νομιμότητα της διαδικασίας επιλογής των Λογοτεχνών αυτής της αχαρακτήριστης Επιτροπής ήσαν η γ.γ. του ΥΠΠΟ κα Λίνα Μενδώνη,ο νομικός σύμβουλος του Παύλου Γερουλάνου Γιωργανδρέας Ζάνος και η προϊσταμένη Γραμμάτων του ΥΠΠΟ Μαρία Παναγοπούλου.
Οι άνθρωποι είχαν μετατρέψει την Επιτροπή των Τιμητικών Συντάξεων σε Επιτροπή ατιμίας. Αυτά τα τρία άτομα όφειλαν βέβαια να έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από το ΥΠΠΟ μέχρι να αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ο Παύλος Γερουλάνος όχι μόνον αρνήθηκε να δημιουργήσει Ε.Δ.Ε. ή να θέσει ελεγκτές του Υπουργείου που θα εξέλεγχαν την όλη υπόθεση βάσει των πεπραγμένων των μαρτυριών και της αλληλογραφίας αλλά αντιθέτως «προήγαγε» την Μαρία Παναγοπούλου σε Διευθύντρια κάποιου άλλου τομέα του ΥΠΠΟ επιβραβεύοντας την για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην εν λόγω Επιτροπή!!!
Ο Λάκης Αποστολόπουλος ζητάει από από την Κυβέρνηση να ορίσει εισαγγελέα που θα εξετάσει τις παράνομες πράξεις αυτής της Επιτροπής τις οποίες καθοδηγούσε και κάλυπτε ο ίδιος , ο Παύλος Γερουλάνος!! Διαφορετικά θα βρέθει στην ανάγκη να ανεβάσει στο Διαδίκτυο την αληλλογραφία που είχε επί εξη μήνες με το ΥΠΠΟ -όπου υπάρχουν τα πάντα.
Ειρήσθω εν παρόδω η Μαρία Παναγοπούλου και ο Θανάσης Βαλτινός ανήκαν στην χυδαία ομάδα εκείνη του πρώην Υφυπουργού ΥΠΕΞ Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Πρέσβεως της Ελλάδας στην Αίγυπτο το 2005 Παναγιώτη Βλασσόπουλου που προσπάθησε να υφαρπάσει και σφετερισθεί τον θεσμό των ΚΑΒΑΦΕΙΩΝ.
Η ομάδα αυτή μισώντας ακόμη και πέραν του τάφου τον Κωστή Μοσκώφ παρουσίαζε στον Ημερήσιο Τύπο και στα έγγραφα του ΥΠΕΞ, ως εμπνευστή και ιδρυτή του διεθνούς Λογοτεχνικού Θεσμού των ΚΑΒΑΦΕΙΩΝ, τον Παναγιώτη Βλασσόπουλο και την Αλκηστη Σουλογιάννη (συνταξιούχο του ΥΠΠΟ) και μέντορα της Μαρίας Παναγοπούλου που την διαδέχτηκε στο ΥΠΠΟ!!!Η ομάδα αυτή από το 2005 προσπάθησε να υφαρπάσει το θεσμό των ΚΑΒΑΦΕΙΩΝ«Σύγχρονη Δελφική Αμφικτυονία» και τον Λάκη Αποστολόπουλο όσον καιρό η Νέα Δημοκρατία ήταν στην εξουσία (όλα αυτά θα δοθούνε στον Τύπο και στο Διαδίκτυο). και καταδίωξε με τον αισχρότερο τρόπο την
Τους ανθρωποκυνηγούς της Νέας Δημοκρατίας διεδέχτησαν ο Παύλος Γερουλάνος και ακόμη κανα δυο άλλοι αξιωματούχοι της παρούσας Κυβέρνησης, για τους οποίους έχει ενημερωθεί ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών (επιφορτιμένος με την ΥΔΑΣ) Ευριπίδης Στυλιανίδης που ενέχεται στην θλιβερή περιπέτεια των μη-κυβερνητικών οργανώσεων και στην διασπάθηση του Δημόσιου χρήματος, ο Παναγιώτης Βλασσόπουλος Πρέσβης της Ελλάδας στο Κάϊρο (του οποίου αφηρέθει ο βαθμός του Πρέσβεως από το Συμβούλιο Επικρατείας διότι εκρίθει ότι με δόλιο κομματικό τρόπο είχε αποκτήσει τον βαθμό του Πρέσβεως παραμερίζοντας πέντε άλλους διπλωμάτες που είχαν περισσότερα προσόντα απ’ αυτόν ) ο συκοφάντης κατ’ επάγγελμα Χάρις Λαλάκος (γενικός πρόξενος της Ελλάδας το 2005 στην Αλεξάνδρεια) με την «κρυφή επιστολή» του- όπως την εποχή των Λουδοβίκων-προς το ΥΠΕΞ,η Αλκηστη Σουλογιάννη ( διευθύντρια Γραμμάτων του ΥΠΠΟ) η Μαρία Παναγοπούλου που την διαδέχτηκε.
Ολοι αυτοί μαζί με τον πεζογράφο Θανάση Βαλτινό, τον Βιβλιογνώστη Δημήτρη Δασκαλόπουλο ,τον πανεπιστημιακό Νάσο Βαγενά και την ακούραστη Φραγκίσκη Αμπατζοπούλου (που κινήται από τους Ναζί μακελάρηδες στα Βραβεία Καβάφη!!!) και μία ηθοποιό ονόματι Μαρία Φραγκή (θα μας πει ο κος Πανάρετος ποια είναι, και τι κάνει στο Κάϊρο) προσπάθησαν να υφαρπάσουν και σφετεριστούν τα ΚΑΒΑΦΕΙΑ με σκοπό την ατομική προβολή και το ίδιον όφελος προβαίνοντας σε μια σειρά άθλιες πράξεις -που δεν είναι της παρούσης.
Μάλιστα προκειμένου να επιβληθούν και αποκτήσουνε κύρος μέχρι και βραβείο Καβάφη εθέσπισαν στο Κάϊρο και στην Αλεξάνδρεια και το απένεμαν εξαπατώντας διάφορους συμπαθείς και αφελείς ρωμιούς λογοτέχνες !!!
Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός των ΚΑΒΑΦΕΙΩΝ είχε περιπέσει σε αδράνεια από το 1998 επτά συναπτά έτη μετά τον θάνατο του Κωστή Μοσκώφ. Το 2005 ο Αποστολόπουλος ευρισκόμενος στην Αλεξάνδρεια με πρόγραμμα της ΥΔΑΣ/ΥΠΕΞ προχώρησε με την συνδρομή του Διευθυντή της Νέας Βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας κο Ισμαήλ Σεραγκελντίν στην ανασύσταση του θεσμού των ΚΑΒΑΦΕΙΩΝ με την συμμετοχή εκπροσώπων από 13 χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης. Γεγονός που μέσα από την Ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης έκανε το γύρω του κόσμου।Η ανασύσταση των ΚΑΒΑΦΕΙΩΝ έγινε επίσημα και νομότυπα και βεβαίως τελούσε υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟ της Ελλάδας(ψιλά γράμματα αυτά για τους Παναγιώτη Βλασσόπουλο και Ευριπίδη Στυλιανίδη)!!!
Είναι φυσικά η στιγμή του Γιώργου Παπανδρέου να παρέμβει και να ακυρώσει όλες τις αποφάσεις του Παύλου Γερουλάνου.
Στις 28/12/2010 παρεδόθει από τον Λάκη Αποστολόπουλο στον Πρωθυπουργό μια επιστολή όπου σε περίληψη υπάρχει η σύνολη εικόνα του ΥΠΕΞ/ΥΔΑΣ και του ΥΠΠΟ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: