ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.11

"ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ" ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ!!! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΟΡΝΟ"!! ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ!


Ο κεφαλοκυνηγός των σκανδάλων της δεξιάς, καταπίνει αμάσητα τα ανομήματα της κοινοβουλευτικής τους δικτατορίας.
Η κυβέρνηση των αθλίων και των ψευτών αντεπιτίθεται, με μπροστάρη ποιον άλλον τον Μιχάλη Καρχιμάκη.
Η τηλεοπτική του εμφάνιση στο κυβερνητικό κανάλι πιστοποίησε την αναξιοπιστία του και την εύκολη διατύπωση ύβρεων και συκοφαντιών των πολιτικών του αντιπάλων. ΔΕΝ θα υποστηρίξω το κόμμα του Σαμαρά ούτε έχω διάθεση να υπερασπιστώ την νεοφιλελεύθερη  πολιτική τους, η οποία έχει εφαρμοστεί ανάλγητα υπέρμετρα και από την προγραμματική  θεωρία της ΝΔ  στην κυβερνητική  πράξη από το GAPsok (αυτό δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί καν, όχι να το εφαρμόσει ο προκατοχός του)
Αυτή τη στιγμή έχει προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω με τον εθνικισμό του "λαγού - κωλοτούμπα" του ΛΑ.Ο.Σ σε εθνικό/σοσιαλιστικό κόμμα... εύγε υποστηριχτή Καρχιμάκη.   











Μέσα σε αυτή τη κατάσταση, της λαϊκής κατακραυγής, από την ανακολουθία των προεκλογικών τους λόγων και των μετεκλογικών τους πρακτικών (Μνημόνια, αθέτηση υποσχέσεων για κράτος πρόνοιας, σεβασμό του πολίτη, παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στην τρόικα, εξαθλίωση των εργασιακών σχέσεων και μισθών και ημερομισθίων με επιστροφή σε μεσαιωνικές αντιλήψεις αποικιοκρατίας και τόσα άλλα ουκ έστιν αριθμός) προσπάθησε ανεπιτυχώς να βρει ένα άλλοθι εκτόνωσης και παραπλάνησης του ελληνικού λαού.


Το "άδειασμα" ήρθε από τα μέσα... ούτε το MEGA ( κυβερνοκάναλο) δεν το στήριξε, ακόμη και ο Πεταλωτής τον άφησε στις άσφαιρες και κατάπτυστες συκοφαντικές του προβοκατόρικες συκοφαντίες.

Κρίμα... δεν σου άξιζε αυτή σου η ολίσθηση στο βούρκο της πισώπλατης και αυθαίρετης (χωρίς στοιχεία) καταγγελία σου.\
Στοχασμος Πολιτικη
Ένας 43χρονος τορναδόρος από την Κρήτη εμφανίζεται ως ο αποστολέας - με τα αρχικά Γ. Β. - των ηλεκτρονικών κειμένων που έγραφαν για χρεoκοπία της χώρας και που προκάλεσαν την έντονη αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Ο εμφανιζόμενος σαν στέλεχος μεγάλης τράπεζας, με «εσωτερική πληροφόρηση» για την οικονομική κατάσταση της χώρας, φαίνεται ότι ήταν τελικώς χειριστής... τόρνου!
Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής συγκέντρωσαν στοιχεία για την ταυτότητά του από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις κειμένων του σε blogs και sites αλλά και γιατί σε ένα από αυτά φαίνεται ότι ανέφερε το όνομά του.
Ωστόσο, τα στελέχη της ΕΛΑΣ και οι δικαστικές αρχές περιμένουν την ταυτοποίηση των ηλεκτρονικών ιχνών, από τα σχετικά στοιχεία που θα τους παραδώσουν οι πάροχοι του Ιντερνετ, προκειμένου να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων.
Ο 43χρονος διαμένει ανά διαστήματα στην Κρήτη αλλά και στην Αθήνα, έχει οικογένεια και δεν αντιμετωπίζει - σύμφωνα με τους αστυνομικούς - σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί ο 43χρονος χειριστής τόρνου ανήρτησε στις 9 Μαρτίου 2011 το ίδιο κείμενο σε τρία διαφορετικά blogs και sites. Διαβάστε το κείμενο εδώ
Οπως ανέφερε στο κείμενο «από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή. Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου Οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεοκοπία».
Το κείμενό του δε κατέληγε ως εξής: «Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα. Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδησή μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω. Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό. Με εκτίμηση Γ. Β».
Με ταχύτατη διαδικασία υπήρξε αναπαραγωγή αυτού του κειμένου από δεκάδες άλλους δικτυακούς τόπους.
Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία, ένας άγνωστος ιδιώτης από ένα Ιντερνετ καφέ στο κέντρο της Αθήνας απέστειλε το ίδιο κείμενο σε δεκάδες e-mail.
Αρχικά οι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ είχαν την εντύπωση ότι ο «επισκέπτης του Ιντερνετ καφέ ήταν ο συντάκτης του αρχικού κειμένου», όμως τελικά βρήκαν την άκρη του «ηλεκτρονικού νήματος».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τορναδόρος από την Κρήτη λίγες ώρες μετά την αποστολή του επίμαχου κειμένου, έστειλε ένα νεώτερο με διευκρινιστικό περιεχόμενο στο οποίο μάλιστα ανέφερε και ένα όνομα. Το όνομα αυτό αποτέλεσε την βάση της έρευνας της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του.
Πηγή: ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: