ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.11

Ο Παπανδρέου προχώρησε τελικα στην ανάληψη… ωμής δράσης.

μου γράφει το καταπράσινο Παπαγαλάκι

“Μετά από εβδομάδες θορυβώδους απουσίας από τα δρώμενα στην Λιβύη κατά τις οποίες ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς παρακολουθούσε μεν πολύ στενά τα δεδομένα και ενημερώνονταν συνεχώς και σχεδίαζε με τους επιτελείς του…αποφασίστηκε τελικά η ανάληψη ωμής δράσης.
Συγκλονισμένος ο πλανήτης από το απόγευμα -με μεγάλου τυχερούς εμας του Έλληνες- παρακολουθεί με κομμένη την ανασα τον κ Παπανδρέου  να τηλεφωνεί:
Συγκεκριμένα τις εξελίξεις στη Λιβύη συζήτησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με τον τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  Ακόμη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρωθυπουργό της Λιβύης, Al-Baghdadi Ali Al-Mahmoudi και του επεσήμανε την ανάγκη άμεσης εφαρμογής του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας, και την απαίτηση όλων να τερματιστεί η βία στην περιοχή.”
================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Ποιος OBAMA τώρα και πoιο συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ,  καλωσορίσατε στην Didneyland την χώρα του θεάματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η γελοία κυβέρνηση του Γιωργάκη απεμπολεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Τουρκική κορβέτα επιτέθηκε σε ιταλικό ερευνητικό εντός της ελληνικής ΑΟΖ. Καμία απολύτως αντίδραση από την Αθήνα – Έθαψαν το θέμα τα ΜΜΕ!

Το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου η Τουρκία προέβη σε μία άνευ προηγουμένου εχθρική ενέργεια εις βάρος της χώρας μας. Η τουρκική κορβέτα Bandirma (F502)κατεδίωξε με την απειλή χρήσης βίας το ιταλικό ερευνητικό σκάφος OGS-Explora που εκτελούσε βυθομετρήσεις εντός της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ. Το εν λόγω πλοίο είχε μισθωθεί από το Ισραήλ και εκτελούσε τμήμα ενός πολύ σημαντικού έργου, με τελικό σκοπό να ποντιστεί μελλοντικά η οπτική ίνα που θα συνδέει την Ιταλία με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου. Για τις εν λόγω μετρήσεις οι Ιταλοί είχαν ζητήσει και είχαν λάβει σχετική άδεια από το Πολεμικό Ναυτικό.

Με τον τρόπο αυτό αναγνώριζαν άμεσα την Ελληνική ΑΟΖ, η οποία με βάση το διεθνές δίκαιο έχει κοινά όρια με την κυπριακή. Αυτό όμως που αναγνωρίζουν επίσημα Ιταλοί, Εβραίοι, αλλά και όσα κράτη έχουν υπογράψει τη σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, δεν το αναγνωρίζουν οι προδότες που διοικούν τη χώρα μας.

Η εξέλιξη του επεισοδίου έχει ως εξής: αφού δέχονται τις τουρκικές απειλές (“είστε εντός τουρκικής ΑΟΖ, δεν έχετε δικαίωμα ερευνών”) οι Ιταλοί ενημερώνουν την εταιρεία τους, η οποία αποστέλει άμεσα σήμα στην Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού. Στο σημείο αυτό, αντί να χαράξει στρατηγική το ΓΕΕΘΑ και να δοθούν κανόνες εμπλοκής – όπως προβλέπεται για κάθε περίπτωση που ένοπλη ξένη δύναμη επιχειρεί εντός της ελληνικής επικράτειας – αναλαμβάνουν τα γελοία ανθρωπάκια του Υπουργείου Εξωτερικών.

Αποτέλεσμα; η Ελλάδα σφυρίζει αδιάφορα και οι Τούρκοι ανεβάζουν το θερμόμετρο της έντασης, κοινώς μας παίρνουν τα σώβρακα. Νότια – Νοτιοανατολικά της Ρόδου οι Τούρκοι απειλούν πως θα ανοίξουν πυρ. Το ιταλικό σκάφος σταματά αμέσως την έρευνα και αποχωρεί προς την κυπριακή ΑΟΖ. Μόνο όταν εισέρχεται σε αυτή, η τουρκική κορβέτα “κατεβάζει τα όπλα” και επιστρέφει στη βάση της. Η Ελλάς παντελώς απούσα, δηλώνει εμμέσως στους Ιταλούς πως δεν είναι το κυρίαρχο κράτος στην περιοχή και αδίκως ζητήθηκε από αυτή σχετική άδεια για έρευνες.

Το θλιβερό δίδυμο Παπανδρέου-Δρούτσα που χαράσσει την όποια εξωτερική πολιτική της χώρας ουσιαστικά θέτει ταφόπλακα στο τεράστιο ζήτημα της ΑΟΖ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δε μιλάμε για εθνική ήττα, αλλά για απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, δηλαδή για μία άνευ προηγουμένου εθνική προδοσία. Τα γελοία κοινοβουλευτικά κόμματα σιωπούν απέναντι σε αυτό το μείζον εθνικό θέμα και αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες αλληλοσυγκρουόμενα για γελοίες υποθέσεις. Μοναδική επιβεβλημένη λύση είναι η άμεση χάραξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, την οποία η Ελλάς έχει τη δύναμη να προστατεύσει βασισμένη στις Ένοπλες Δυνάμεις της.
Η τουρκική προκλητικότητα δε βασίζεται στην ισχύ των όπλων, αλλά σε μυστικές συμφωνίες της τουρκικής κυβέρνησης με τα γελοία ανθρωπάκια που κυβερνούν την Ελλάδα