ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.11

ΩΧ!!! ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Το Ωχ!..... βγήκε αυθόρμητα και έχει να κάνει με την γνωστή αξιοπιστία του καθεστώτος ΓΑΠΑΣΟΚ το οποίο διακρίνεται δεόντως στην γραμμή "ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ".............
Ο κ. Μπεγλίτης έκανε σχετική δήλωση για το επερχόμενο ελέω τρόικας ενιαίο μισθολόγιο στους ένστολους  "αντιπαραγωγικούς" "δημόσιους υπαλλήλους" και εξήγησε αλλά και "καθησύχασε" ότι δεν θα υπαχθούν οι ένστολοι στο νέοσχεδιαζόμενο μισθολόγιο!!!

ΜΑΚΑΡΙ λέμε εμείς για να υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι θα "καταναλώνουν" προκειμένου πάρει τα επάνω του το άδειο ταμείο εσόδων του κράτους!! Έως τον ΙΟΥΝΙΟ όμως έχουμε καιρό........ αναμένομεν  και ΙΔΩΜΕΝ.................. γιατί η κυβέρνηση της παλινδρόμησης έχει να επιδείξει αμέτρητες λιχοδρομήσεις από την ώρα που έλαβε τα σκήπτρα της εξουσίας

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΓΛΗΤΗ!!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, απαντώντας σ' ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μισθολόγιο των στρατιωτικών, δήλωσε:
“Η απόφαση της Κυβέρνησης για το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο τομέα δεν αφορά και δεν θίγει το ειδικό μισθολογικό καθεστώς που ισχύει και θα συνεχίσει να ισχύει στις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να επισημάνω ότι στο στρατιωτικό μισθολόγιο περιλαμβάνονται όλοι όσοι έχουν τη στρατιωτική ιδιότητα, ανεξάρτητα από την ειδικότητα  και την εξειδίκευσή τους, δεδομένου ότι η ιδιότητα του στρατιωτικού, καθώς και οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, που απορρέουν από αυτή, είναι ίδιες και μοναδικές για όλους τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς της στρατιωτικής ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει, επανειλημμένως, εκφράσει, με καθαρό και αδιαμφισβήτητο τρόπο, τη θέση της.  Οι σχετικές, κατά συνέπεια, πληροφορίες, που κυκλοφορούν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία βάση αληθείας και δεν εκφράζουν την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου μας.
Αντίθετα το ενιαίο μισθολόγιο θα περιλαμβάνει όλους τους πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και όπως είχα την ευκαιρία να τονίσω στο πρόσφατο συνέδριο της Π.Ο.Ε. - ΥΕΘΑ θα συμβάλει στην αποκατάσταση χρόνιων μισθολογικών αδικιών εις βάρος τους.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: