ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.11

Ο εχθρός του εχθρού μου, εν δυνάμει φίλος μου λένε στο ΛΑΟΣ και στηρίζουν τον Πάγκαλο στην κόντρα με το ΣΥΡΙΖΑ.-Φόβοι για επεισόδια την 25η Μαρτίου

Στήριξη στον Θόδωρο Πάγκαλο πρόσφερε ο ΛΑΟΣ, με δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος, Κ. Αιβαλιώτη, ο οποίος κάλεσε τα κόμματα να καταδικάσουν τη λεκτική επίθεση κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ εκτίμησε πως μερικοί ποντάρουν στον ευτελισμό προσώπων και θεσμών και είναι πολύ επικίνδυνη επιλογή.

Στήριξη στον Θόδωρο Πάγκαλο πρόσφερε ο ΛΑΟΣ, με δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος, Κ. Αιβαλιώτη, ο οποίος κάλεσε τα κόμματα να καταδικάσουν τη λεκτική επίθεση κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ εκτίμησε πως μερικοί ποντάρουν στον ευτελισμό προσώπων και θεσμών και είναι πολύ επικίνδυνη επιλογή.


«Χθες, ήταν ο Χατζηδάκης, ο Σιούφας, η Διαμαντοπούλου, ο Πρωτόπαππας, σήμερα ο Πάγκαλος, αύριο κάποιος άλλος. Όσο ενθαρρύνονται και δεν καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες τόσο πιο πολύ όμηρος του πεζοδρομίου θα είναι το πολιτικό σύστημα», τόνισε.


Μάλιστα, έκανε λόγο για «αριστεριστές και τα μικρόφωνά τους», υποστηρίζοντας πως προσπαθούν να εξωθήσουν τη μαθητιώσσα νεολαία σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, που συμπίπτει φέτος με τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.


«Ελπίζουμε ότι οι γονείς δεν θα επιτρέψουν να χρησιμοποιηθούν τα παιδιά τους για τα πολιτικά παιχνίδια ακραίων κύκλων», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.


Επίσης, ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του εξέφρασε φόβο για πιθανά επεισόδια κατά την διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
eglimatikotita
============================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:
Είναι γνωστή η κινδυνολογική τακτική  με τα των "κωλοτούμπων" που ακολουθεί  σύσσωμα η στελεχιακή δομή του ΛΑΟΣ. Αριβισμός πρώτου μεγέθους με απώτερο σκοπό το 'γλείψιμο' για την θεσούλα σε μια εν δυνάμει οικουμενική κυβέρνηση αλλά και ως γνωστοί ψηφολέκτες  δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω.
Άλλωστε το πολιτικό ποιόν του ΛΑΟΣ ως κόμμα άπτεται απόλυτα στην πολιτική φυσιογνωμία του προκλητικότατου σαπρόφυτου και φασιστοειδούς αντιπροέδρου της κυβερνήσεως! "Κόρακας κορακιού μάτι δεν βγάζει ποτέ" λέει ο σοφός λαός μας και βέβαια για άλλη μια φορά αποδεικνύεται καταλυτικά σοφός! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δελτίο .. γιουχαρίσματος
Τελικά όπως εκδίδετε καθημερινά Δελτίο καιρού, έτσι πρέπει να κυκλοφορεί και δελτίο γιουχαρίσματος των πολιτικάντηδων.
Με τον ρυθμό που διαφαίνεται θα σταματήσει πια να θεωρείται είδηση όταν κάποιος πολιτικός αποδοκιμαστεί από πολίτες, ακόμα και αν λουστεί … γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τα σημερινά δρώμενα που πληροφορούμαστε σ’ αυτή την κατεύθυνση έχουν πρωταγωνιστές τον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Νίκο Σηφουνάκη.

Ο πρώτος θέλησε να παρευρεθεί για να παρακολουθήσει την παράσταση "Σλουθ", στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του ο κόσμος επιδόθηκε σε άγρια γιουχαρίσματα και με φωνές όπως "έξω", "ντροπή", "φύγε", έκαναν τον πρώην υπουργό να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

Στην ίδια δεινή θέση βρέθηκε και ένα άλλο ΠΑΣΟΚικό στέλεχος. Ο Νίκος Σηφουνάκης. Όπως γράφει η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος»:

Σήμερα το πρωί σειρά είχε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος είχε την …φαεινή ιδέα να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε. Η παρουσία του στο πάνελ δεν διήρκησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά. «Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι αρχιτέκτονες μην αφήνοντας τον κ. Σηφουνάκη να αρθρώσει έστω μια λέξη και αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει κακήν κακώς από το χώρο. Ορισμένοι μάλιστα εκ των παρευρισκόμενων ανέβηκαν στο βήμα και σήκωσαν πανό εναντίον του κ. Σηφουνάκη διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τα έντονα προβλήματα στο κλάδο τους.

Φαίνεται πως το σχόλιο του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, "θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες" ήταν προφητικό εάν συνυπολογίσουμε τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ