ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.11

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ "ΛΑΔΩΣΕ" ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Είναι να τρελαίνετε κανείς για τις ημέρες που ζούμε.
Πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στο ρεπορτάζ του καναλιού για την ΔΕΘ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι έκτακτα το Υπουργείο Προστασίας του Παρακράτους (Υπ. Πρ.τ Πο) μαζί με το Υπουργείο Οικονομίας αποφάσισαν να δώσουν αναδρομικά (χρωστούμενα βεβαίως) ποσά στους Αστυνομικούς προκειμένου κατευνάσουν τις αντιδράσεις των ενστόλων για τα μέτρα εξαθλίωσης που τους προσφέρει απλόχερα το καθεστώς ΓΑΠ και ο αρμόδιος υπουργός του Παρακράτους και γνωστός φασίστας  κύριος ( ο θεός να τον κάνει) Παπουτσής !!!

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό αφού ανακύπτει και θέμα "λαδώματος" ή extra πληρωμής για τις υπηρεσίες Ξυλοδαρμού που θα πρέπει να προσφέρουν οι Πραιτοριανοί του καθεστώτος στους "αιμοδιψείς" Υπουργούς και στον ηγεμόνα ΚΑΙΣΑΡΑ JEFREY. στις αυριανές πορείες που τα θύματα της αρένας του colocieum ελλάδα έχουν οργανώσει προκειμένου διαμαρτυρηθούν στους 'αιμοσταγείς'  κατοχικούς κυβερνήτες οι οποίοι με αγωνία αναμένουν την κήρυξη των αγώνων στο colocieum ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προκειμένου απολαύσουν την ροή του αίματος που αναμένεται αύριο να χυθεί προς τέρψιν των οφθαλμών των!!!


ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΑΠ 
ΖΗΤΩ Ο ΧΙΛΙΑΡΧΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ 
ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ


ΣΣ: Εδώ κολλάει αβίαστα το γνωστό στιχάκι « ήρθαν τα παιδάκια με τα ροπαλάκια τρεις και εξήντα παίρνουνε και τον κόσμο δέρνουνε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: