ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.12

ΡΕΚΟΡ ΠΑΓΚΑΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΒΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ
ΙΠΟΠΠΟΤΑΜΟΥ - ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ!

Δύο χρόνια πρωτόγνωρης για την χώρα κρίσης. Ο λαός δοκιμάζεται όπως στα χρόνια της γερμανικής κατοχής του 1941-'44. Η πείνα θερίζει,  εκατοντάδες πολίτες περιμένουν στην ουρά των συσσιτίων για ένα πιάτο φαϊ , ενώ πολλοί άλλοι ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών. Αλλοι από τους συμπατριώτες μας έχουν μείνει χωρίς σπίτι και βρέθηκαν άστεγοι στον δρόμο!
Μέσα σε αυτή την κατάθλίψη, την καταχνιά και την απελπίσία των Ελλήνων, αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το κακό χάλι, δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους. Τρώνε το...καταπέτασμα και προσθέτουν κιλά στο ήδη τεράστιο βάρος τους.
Οι δύο Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης,  Πάγκαλος - Βενιζέλος, λες και έχουν στοιχηματίσει μεταξύ τους για το ποιος από τους δύο θα βάλει πάνω του περισσότερα κιλά.
 Όχι μόνο δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους, αλλά όπως φαίνεται έχουν πάρει και άλλα κιλά, στα δύο -δυόμισι χρόνια που διαρκεί η οικονομική καταστροφή της χώρας και του λαού! Οι συγκεκριμένοι κύριοι προκαλούν το κοινό αίσθημα για έναν ακόμη πρόσθετο λόγο: Δεν φτάνει που με τα εγκληματικά μέτρα τους επιδεινώνουν την αιμορραγία στην κοινωνία, με συνεχείς καρατομήσεις σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δεν φτάνει που διατείνονται με θράσος ότι όλα αυτά τα κάνουν για τη σωτηρία της Πατρίδας, οι ίδιοι διατηρούν αμείωτο το απίστευτου μεγέθους πάχος τους!!!

Οι Πάγκαλος και Βενιζέλος έχουν σπάσει ακόμη και τα ρεκόρ των ιποππόταμου - ρινόκερου! Τα δύο υπερμεγέθη ζώα, όταν έχει πολλή ξηρασία, όλο και κάποιο βάρος χάνουν. Αντίθετα, οι Πάγκαλος-Βενιζέλος, παρά την πέραν των δύο χρόνων σφαγιαστική οικονομική ξηρασία στη χώρα μας, όχι μόνον δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους, αλλά αντιθέτως έχουν προσθέσει πάχος! 
Δείτε τα μάτια του Βενιζέλου: από το πολύ πάχος, κοντεύουν να χαθούν πίσω από το στρώμα λίπος που έχει καλύψει τα φρύδια και τα ζυγωματικά!







 

4 σχόλια:

Κυριάκος Ιωαννίδης είπε...

Χωρίς να είμαι συνήγορος κανενός, καθένας έχει τις ευθύνες του, όμως η γλώσσα που χρησιμοποιείται δεν είναι καλύτερη της συμπεριφοράς αυτών που κατηγορείτε.Δεν περιμένει κανείς από εσάς τίποτε καλό. Ρίχνετε μόνο χολή.Από προτάσεις και πράξεις φαντάζομαι μηδέν.

Unknown είπε...

Αγαπητέ ki...
Είναι προφανές ότι είσαι "τουλάχιστον" "περαστικός" από την σελίδα μας ή στην χειρότερη θα έλεγα "κατευθυνόμενος" γιατί όπως φαίνεται από τους σχολιασμούς σου στάθηκες επί των αναρτήσεων μας όσον αφορά τον πλέον αποτυχημένο και αποδομητή και σαφώς απατεώνα κολυβονομικό ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!
Οι προτάσεις μας έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να ακουστούμε... άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς?? Εδώ οι απατεώνες διαχειριστές της εξουσίας δεν στάθηκαν ούτε στον να λάβουν υπόψιν τους τις διεθνείς αναφορές και μελέτες στο ΧΡΕΟΣ της χώρας και στην διαχείριση του ...
Επιπροσθέτως θα σας παροτρύνουμε να δείτε στην σελίδα μας όλες τις διεθνείς μελέτες και σαφώς το αβίαστο συμπέρασμα το οποίο ανάγεται από αυτές σε συνδυασμό με την πολιτική πορεία του χρέους και τον χειρισμό αυτού με τις πολιτικές φασιστικές επιλογές των απατεώνων εγχώριων πρακτόρων ώς τελικά φαίνεται!!!
Κατόπιν λοιπόν των 'συμπεριφορών' των νεοταξικών φασιστόμουτρων τύπου Βενιζέλου και των συν αυτώ απατεώνων είναι περιττό να θεωρούμε ότι η χώρα βαίνει τον δρόμο της ομαλότητας μια και αυτό βεβαίως έχει πιστοποιηθεί και από τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ αφού τολμά να μας λεει ότι η χώρα είναι σε πόλεμο αλλά ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!!
ΣΣ: Θα σας ζητούσαμε να κάνετε το ίδιο ως αναφορά για την παρέμβαση σας μέσω σχολίου και στην ως φαίνεται συμπάθεια σας ΒΕΝΙΖΕΛΟ...
όταν αυτό το φασιστοειδές θα τολμήσει να εκφράσει έστω και μια συνεκτική ανάλυση επί του προβλήματος χρέους της χώρας τότε και εμείς θα αλλάξουμε λεξικό ρεπερτόριο. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!! ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ..ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΡΕΙ!!
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΗΜΙΨΗΛΟ ΚΑΠΕΛΟ..ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ..ΣΥΜΠ[ΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Κυριάκος Ιωαννίδης είπε...

Πράγματι πρώτη φορά ερχομαι σε επαφή μαζί σας. Δεν μου ενδιαφέρει ποιοι είστε. Η γνώμη μου, για πολλά και για το Βενιζέλο με βρίσκει σύμφωνο. Υπάρχουν αρκετά θέματα που έχω διαφορετική γνώμη. Το σχόλιο μου ήταν γενικό και αυτά που γράφετε μου φάνηκαν, ότι δεν βοηθάνε τη λύση, αλλά φέρνουν το μίσος. Πιστέψετέ με πολλά τα υπερθεματίζω, όμως δεν μου άρεσε αυτό, δηλαδή όλα σε ένα τσουβάλι.Έχω το χρόνο να σας παρακολουθήσω και όπου νομίζω ότι διαφωνώ θα το γράψω. Έχω ανεξάρτητη γνώμη και ήρεμη.

Κυριάκος Ιωαννίδης είπε...

Πράγματι πρώτη φορά ερχομαι σε επαφή μαζί σας. Δεν μου ενδιαφέρει ποιοι είστε. Η γνώμη μου, για πολλά και για το Βενιζέλο με βρίσκει σύμφωνο. Υπάρχουν αρκετά θέματα που έχω διαφορετική γνώμη. Το σχόλιο μου ήταν γενικό και αυτά που γράφετε μου φάνηκαν, ότι δεν βοηθάνε τη λύση, αλλά φέρνουν το μίσος. Πιστέψετέ με πολλά τα υπερθεματίζω, όμως δεν μου άρεσε αυτό, δηλαδή όλα σε ένα τσουβάλι.Έχω το χρόνο να σας παρακολουθήσω και όπου νομίζω ότι διαφωνώ θα το γράψω. Έχω ανεξάρτητη γνώμη και ήρεμη.