ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.12

Απελευθερώνετα η αγορά καυσίμων

Απελευθερώνετα η αγορά καυσίμων
Προς πλήρη απελευθέρωση βαίνει η λειτουργία των πρατηρίων καυσίμων.
Η σχετική ρύθμιση - θυμίζουμε ότι αποτελεί υποχρέωσή μας ελέω του Μνημονίου ΙΙ που συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση - κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το Πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ  και καθορίζει τις  υποχρεωτικές διανυκτερεύσεις και διημερεύσεις των πρατηρίων,  με αποφάσεις της Περιφέρειας, αλλά και τα πρόστιμα για τους παραβάτες, που θα κυμαίνονται, μεταξύ 15.000 και 20.000 ευρώ.

Ειδικότερα, προβλέπεται ότι:

* Θα υπάρχει ελεύθερο ωράριο για όλες τις κατηγορίες πρατηρίων

* Θα διανυκτερεύει το 10-20% των πρατηρίων σε κάθε  Περιφέρεια από τις 22:30 το βράδυ  έως τις 06:00 το πρωί  από 1η Μαΐου έως 30 Σεπτέμβρη  και από τις 21:00 το βράδυ  έως τις 06.00 το πρωί από 1η Οκτωβρίου έως 30 Απριλίου

* Κυριακές και Αργίες θα λειτουργεί το 25-50% των πρατηρίων με βάση πίνακες διημερεύσεων που πάλι θα καθορίζονται από την Περιφέρεια και ωράριο 06:00 το πρωί έως 22:30 το βράδυ  την λεγόμενη καλοκαιρινή περίοδο και την χειμερινή από 06:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ

Αξίζει να σημειωθεί ότι διανυκτερεύων θα θεωρείται ένα πρατήριο κι όταν διαθέτει αυτόματους πωλητές καυσίμων.
 .briefingnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: