ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.12

Ο λαός έχει μνήμη και κρίση..


..σύγχρονες σκέψεις που έντεχνα καλλιεργούνται στο λαικό υποσυνείδητο τις τελευταίες βδομάδες.Σκέψεις που ξαναπροτείνουν λύσεις τύπου 67 προσαρμοσμένες στις σημερινές αδιέξοδες συνθήκες που οδήγησε τη χώρα το καθεστώς στο οποίο μετεξελίχθηκε -μέσω μεταπολίτευσης-η τότε στρατιωτική χούντα..
Οσο περνάνε τα χρόνια και αποσύρονται βιολογικά οι γενιές που έζησαν τη δικτατορία των συνταγματαρχών,ενώ είναι νωρίς με όρους ιστορικού χρόνου για μια  κατασταλαγμένη και ανεπηρέαστη απο τρέχουσες σκοπιμότητες διήγηση των γεγονότων εκείνης της περιόδου,τόσο μένει εκτεθειμένη σε επιθέσεις νοθείας η ιστορική αλήθεια από κάθε λογής εχθρούς της πραγματικής δημοκρατίας,που θεωρούν ότι έχει έρθει η ώρα της διαστροφής προκειμένου να αποκαταστήσουν ακέραια την τάξη των απανταχού πραξικοπηματιών..

Ο λόγος;Να περιβάλουν με ένα φωτοστέφανο τους βιαστές της βούλησης του λαού κατά την ταραγμένη μεταμφυλιακή περίοδο της δεκαετίας του 60, όταν τις απόπειρες του πρώτου Καραμανλικού κράτους της βίας και νοθείας του 61 που απέτυχαν,διαδέχτηκε το απροκάλυπτο αλυσόδεμα των πολιτών απο τους συνταγματάρχες,εντολοδόχους των συμφερόντων της διεθνούς και ντόπιας οικονομικής ελίτ..

Θα αναρωτηθείτε τι μου ήλθε ξαφνικά και γύρισα τόσο πίσω το ρολόι του χρόνου..

Μα οι σύγχρονες σκέψεις που έντεχνα καλλιεργούνται στο λαικό υποσυνείδητο τις τελευταίες βδομάδες.Σκέψεις που ξαναπροτείνουν λύσεις τύπου 67 προσαρμοσμένες στις σημερινές αδιέξοδες συνθήκες που οδήγησε τη χώρα το καθεστώς στο οποίο μετεξελίχθηκε -μέσω μεταπολίτευσης-η τότε στρατιωτική χούντα..

Πρόκειται για ένα νέο τοξικό «επιχείρημα» που απευθύνεται κυρίως στους νέους και όσους έχουν εξοργιστεί από την προδοσία, τα σκάνδαλα,τις μίζες,την πολυτελή ζωή των σύγχρονων κοινοβουλευτικών πολιτικών που έχουν οδήγησει τελικά τη ζωή του κόσμου και τη χώρα στο χάος.

Μόνο που το επιχείρημα αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.Ανατρέχοντας στο οικονομικό επίπεδο-έξω απο την καθαρά πολιτική θεώρηση της στρατιωτικής δικτατορίας που χωρίς συζήτηση ήταν απροκάλυπτη πολιτική τυρρανία -ο σύγχρονος παρατηρητής θα διαπιστώσει με γυμνό μάτι ότι τα οικονομικά σκάνδαλα του καθεστώτος της μεταπολίτευσης απλά συναγωνίζονταν με επιτυχία τη ληστρική οικονομική πολιτική της δικτατορίας σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων του λαού.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι στην παράθεση των πραγματικών δεδομένων που συγκροτούν αυτή τη διαπίστωση.

Μόλις έγινε το στρατιωτικό πραξικόπημα του Απρίλη του 67,οι επιτελείς της χούντας φρόντισαν μέσα σε κυριολεκτικά λίγες βδομάδες να κλείσουν συμφωνίες για την υλοποίηση όλων των -όπως αποδείχτηκαν-αμαρτωλών συμβάσεων που υπήρχαν σαν προτάσεις στα συρτάρια του ελληνικού δημοσίου και τις οποίες δεν είχαν διανοηθεί να εξετάσουν και πολύ περισσότερο να πραγματοποιήσουν οι προδικτατορικές κυβερνήσεις.

Οι προτάσεις εκείνες βρίσκοντο σε τέτοια αναντιστοιχία με τη βούληση του λαού η οποία έβρισκε διέξοδο έκφρασης στούς καθημερινούς αγώνες στούς δρόμους και στούς τόπους δουλιάς εκείνη την περίοδο ώστε, παρά την πραγματική θέλησή τους σαν μέρος του συστήματος οι κυβερνώντες της εποχής γνώριζαν, ότι θα αυτοκτονούσαν πολιτικά αν επιχειρούσαν να εγκρίνουν την πραγματοποίησή τους..


Ο λόγος για τις προτάσεις απο τη Litton, την  AEG-Telefunken την Esso-Pappas τον Ωνάση,το Νιάρχο,Βαρδινογιάννη,Ανδρεάδη,την Κόκα Κόλα,Reynold’s,Ρόμπερτ Μακντόναλντ  κλπ, που έσπευσαν οι στρατιωτικοί εκπρόσωποι της άρχουσας οικονομικής ελίτ της εποχής να εγκρίνουν,χωρίς φυσικά να ρωτήσουν κανένα και να τις μετατρέψουν σε δεσμευτικές συμβάσεις του ελληνικού δημοσίου με τεράστιο κόστος..

Πραγματικό ξεπούλημα με αποικιοκρατικούς όρους εις βάρος της χώρας..

Σας θυμίζει τίποτε φίλοι μου η διαδικασία που τότε ακολουθήθηκε;

Οι λαοί οφείλουν να έχουν μνήμη και κρίση για να επιβιώσουν και να προκόψουν πραγματικά..


stopcartel Newsdesk
 
»  Ψηφίστε Εδώ

 
 
 
 
»  Γραφτείτε στο Newsletter

Subscr
Unsubscr


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: