ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.12

“Έσωσε” το έθνος, αλλά πάνω στη φούρια του διέφυγε ο λαός

Ωραία η συλλογιστική του Ευάγγελου. Εφαρμόζουμε ένα σκληρό πρόγραμμα ύφεσης και λιτότητας που φέρνει φτώχεια και ανεργία.
Αλλά είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε και ένα “προοδευτικό” πρόγραμμα ( το οποίο πότε και που θα εφαρμοστεί δεν μας ξεκαθαρίζει).
Πως θα γίνει προοδευτικό πρόγραμμα, ενώ θα εφαρμόζεται αυτή η αντικοινωνική πολιτική, μόνο η πολιτική μαεστρία του Ευάγγελου μπορεί να συλλάβει.
Πιστός στην πολιτική “πικράναμε το λαό αλλά σώσαμε το έθνος”. Πρόκειται για δημιουργικό εννοιολογικό διαχωρισμό του έθνους από το λαό, αντάξιο ενός καθηγητή συνταγματικού δικαίου.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, τα ίδια έλεγε και ο αποχωρήσας ΓΑΠ. Κι αυτός για το έθνος τα έκανε όλα.
Άλλωστε την ίδια ακριβώς πολιτική δοξάζουν αμφότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: