ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.12

"Βόμβα" ή "παπαριά" Π.Καμμένου στο "ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1"??

Φίλε Πάνο Καμμένε,(κ. Υπουργέ),
αυτό που είπες ως σπουδαία είδηση στην πρωινή εκπομπή του Γ.Παπαδάκη στον ΑΝΤ1  σήμερα το πρωί, ότι δηλαδή:
"...Επειδή στόχος είναι το σύνολο της ελληνικής οικονομίας & η ελληνική οικογένεια & η εξαθλίωση των Ελλήνων, θα πρέπει να δούμε έναν πολύ σοβαρό παράγοντα που μπορεί να ανατρέψει τα πράγματα στην Ελλάδα. Και αυτός ο παράγοντας είναι η ναυτιλία. Προσέξτε πού θίγεται η ναυτιλία με αυτό (το μνημόνιο) που υπέγραψαν, & αυτό είναι τραγικό. ..... Ελέω λοιπόν του Αγγλικού Δικαίου, μπορεί να κατασχεθεί σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, περιουσία, η οποία υπόκειται στο Ελληνικό κράτος. Η Ελληνική σημαία λοιπόν στα βαπόρια, θεωρείται ότι είναι Ελληνικό έδαφος (σ.σ: εννοεί προφανώς ότι τα πλοία αποτελούν Ελληνικό έδαφος), άρα, βάσει του Αγγλικού Δικαίου οι πιστωτές μας  μπορούν να δημεύσουν ακόμη & στον ωκεανό καράβι υπό ελληνική σημαία!!! Ο πρώτος στόλος δηλαδή στον κόσμο θα είναι υπό κατάσχεση επειδή υπέγραψαν οι Σαμαράς & Βενιζέλος την υπόθεση που λέγεται Αγγλικό Δίκαιο" 
Και συνεχίζοντας εξηγεί...  "Μπορούν δηλαδή να κατάσχουν, οι πιστωτές της χώρας ότιδήποτε είναι Ελληνικό  ακόμη και τα υπό Ελληνική σημαία πλοία, ως Ελληνικό έδαφος & ύστερα οι πλοιοκτήτες θα μπορούν να ζητήσουν ......." 


Σηκώνει συνεπώς μελέτη και ψάξιμο η "αποκάλυψη" Καμμένου & θα αναμένουμε αντιδράσεις ή διαψεύσεις. Γιατί αν είναι αλήθεια, οι εφοπλιστές θα πάνε άμεσα να αλλάξουν σημαία, και το κακό θα είναι τεράστιο. Αν όμως είναι ακόμη μια από τις γνωστές μπαρούφες - "παπαριές" των Ελλήνων πολιτικών, τότε ....... μαύρο φίδι πρέπει να σε φάει Πάνο.

Και όπως είχα σχολιάσειΦίλε Πάνο, (κ. Υπουργέ),  
    επειδή με το διαδίκτυο όοοολες οι ειδήσεις-αναρτήσεις-δηλώσεις μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο...
    επειδή "τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα" τα μάθαμε από παιδιά
    επειδή αποτέλεσες γρανάζι του σάπιου υπάρχοντος συστήματος.
Και γνωρίζεις καλά τι σημαίνει ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΥΚΛΩΜΑ, ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΠΙΕΣΕΙΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..
Εύχομαι να μην χρειαστεί να σου αναδημοσιεύσουν τις δηλώσεις & τους λεονταρισμούς που αφειδώς σκορπάς, όταν ξαναπεράσεις την πόρτα του "μαντριού".... 
Και πολύ φοβάμαι μην χρειαστεί να στα θυμίσουν πολύ σύντομα, Φίλε Πάνο (κ. Υπουργέ)!!
Ένας, (πραγματικά) Ανεξάρτητος Έλληνας...

exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: