ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.12

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ???

Ο ένας ισχυρίζεται, ότι δεν ήθελε το μνημόνιο, και καταγγέλλει ως απατηλή την πολιτική του «λεφτά υπάρχουν» από τον πρώην αρχηγό του…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ο άλλος δηλώνει πως το μνημόνιο ήταν μια εγκληματική επιλογή σε βάρος του τόπου που οδήγησε την κοινωνία στην καταστροφή και την απόγνωση…
Και οι δυο μαζί συναγωνίζονται ψευδολογώντας πως έτσι και καταφέρουν και (ξανά)εξαπατήσουν το λαό, θα κάνουν όλα όσα μπορούσαν (αλλά δεν έκαναν) αφού προτίμησαν να στολίσουν με τις ταπεινωτικές υπογραφές τους τις δηλώσεις ντροπής και υποτέλειας στο Σουλτανάτο…
Και πίσω από αυτούς, ακολουθεί και η θλιβερή κολαουζιέρα ο Καρατζαφύρερ, που τίποτε δεν είδε, τίποτε δεν άκουσε, αλλά μόλις αντελήφθη τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του τράβηξε την ουρά του απ έξω…
Ας δούμε τώρα και μερικές απλές διαπιστώσεις…

1. Το έγκλημα δεν ήταν ορφανό. Όσο και αν χρειαστεί να κουβεντιάσουμε για τους ηθικούς αυτουργούς, το βέβαιο είναι πως ο φυσικός αυτουργός υπάρχει, και σε κανέναν απολύτως δεν είναι άγνωστος… ΣΩΣΤΑ???
2. Τα εγκλήματα όταν διαπιστώνονται, προϋποθέτουν αν μη τι άλλο την τιμωρία των ενόχων. Όμως ο πρωθυπουργός με το πατσαβουρόχαρτο συνεχίζει και να κυκλοφορεί ελεύθερος και να προκαλεί την οργή όλων… ΣΩΣΤΑ???
3. Όταν όμως το τρίο – Βέμπερη συγκυβερνούσε, ο ένοχος δεν ήταν έγκλειστος περιμένοντας την τιμωρία του, αλλά επίσημος συνδαιτυμόνας των υποτιθέμενων επικριτών του. Ποιοι και γιατί ανέχτηκαν για τον εαυτό τους το ρόλο του «ισότιμου» με τον εφιάλτη???... ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ή ΖΗΛΟΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ???
4. Ο αντιπολιτευόμενος επικριτής του, ενώ θα έπρεπε να λειτουργήσει ως αδιαφιλονίκητος εγγυητής της παραδειγματικής τιμωρίας του ενόχου, πανηγυρίζει γιατί κατάφερε να τον βγάλει από το κάδρο και στη θέση του μπήκε ο ίδιος… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???
Και τώρα που κονταροχτυπιούνται ανελέητα με λάφυρο την ψήφο των αφελών…
Μιλούν για όλα, χωρίς να λένε απολύτως τίποτε…
Υπόσχονται τα πάντα, ξέροντας πως δεν πρόκειται να τηρήσουν τίποτε απ όσα λένε…
Επενδύουν στα φραστικά πυροτεχνήματα λες και οι ίδιοι δεν έχουν παρελθόν και η κοινωνία δεν έχει μνήμη και κρίση…
Αντιπαρατίθενται για τη σκηνοθεσία του debate της μόστρας τους,  την ώρα που ο κατάλογος των δολοφονημένων από τις πολιτικές επιλογές τους μεγαλώνει…
Για ρωτείστε τους…
Θα είναι πρώτο μέλημά τους η σύσταση έκτακτου ειδικού δικαστηρίου την επόμενη μέρα των εκλογών, για να δικάσει τον πρώην πρωθυπουργό για την ολέθρια επιλογή του να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας συνδιαλλασσόμενος ύπουλα, μυστικά, και πισώπλατα σε βάρος ενός λαού που μόλις είχε εξαπατήσει???
Θα συμπεριληφθεί στην ίδια διαδικασία το σύνολο των πρωτεργατών της εθνικής ταπείνωσης και πρωτίστως ο προσβλητικά απειλητικός Λοβέρδος που δε δίστασε να απειλήσει με αιματοχυσία όποιον τολμήσει να πειράξει τον Παπανδρέου για τα ολέθρια έργα του???
Θα αρχίσουν να σφυρίζουν αδιάφορα γιατί…
Και τον μεγάλο ένοχο συμφώνησαν να αμνηστεύσουν…
Και τις πολιτικές του επιλογές δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν στο διηνεκές…
Και φυσικά τρομάζουν γιατί αργά ή γρήγορα οι ταπεινωτικές τους υπογραφές θα τους φέρουν στην ίδια ακριβώς θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: