ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.12

Όλοι προ των ευθυνών μας !!

                                         



Αφού είδαμε και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις κι εισερχόμενοι στο χουντικό καθεστώς του δημοκρατικού πολιτεύματός μας, να μην δημοσιοποιούνται μετρήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές,βρισκόμαστε όλοι πλέον προ των ευθυνών μας!!

Κόμματα και πολίτες !!

Τα κόμματα:

Το ΠΑΣΟΚ αφού δεν του απαγορεύτηκε με τροποποίηση του Συντάγματος η συμμετοχή στις εκλογές,κατεβαίνει να ζητήσει την ψήφο των πολιτών με νέο αρχηγό, ο οποίος μόλις έχει εξέλθει από την κολυμβήθρα του πολιτικού Σιλωάμ και ο οποίος νομίζει ότι οι πολίτες πάσχουν από instant Αλτσχάιμερ κι έχουν λησμονήσει ακόμα και τα δεινά που τους συμβαίνουν σήμερα!!Δεινά για τα οποία ο νεόκοπος ηγέτης σφυρίζει αδιάφορα,αν και έβαλε το χοντρό χέρι του όσο περισσότερο μπορούσε, για να συμβούν!!

Η Νέα Δημοκρατία,δείχνει να ετοιμάζεται περισσότερο για τους Ολυμπιακούς της ενόργανης γυμναστικής,ασκούμενη καθημερινά σε όλα τα στυλ και κυρίως στις κυβισθήσεις!!Επικεφαλής ο ανυπέρβλητος υπερπρωταθλητής Αντώνης Κομανέτσης!!Ο οποίος έχει γράψει στα παλιά του τα Amila (σ.σ. παπούτσια γυμναστικής) τη χώρα το λαό και το κόμμα του,και ζει κι αναπνέει για το πως θα γίνει πρωθυπουργός!!Η μικρή λεπτομέρεια ότι όπως όλα δείχνουν, θα καταφέρει επίδοση 10 ποσοστιαίων μονάδων χειρότερη από τη χειρότερη επίδοση του Κουρασμένου στις προηγούμενες εκλογές,δε φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα!! Μάλιστα ξυπνάει τα βράδια και σημειώνει τα μέτρα που θα πάρει σα νεόκοπος πρωθυπουργός!!! Γεωργία σε παρακαλούμε,σκίσε τα και πέταξέ τα!!

Το ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ,έχοντας να αντιμετωπίσει τεράστια ... επιχειρηματικά προβλήματα, κατανάλωσε όλην την ενέργειά του στο πως θα βάλει την Τυποεκδοτική στο άρθρο 99 και στο πως θα ολοκληρώσει τις απολύσεις στο Ριζοσπάστη και στον 90,2 κι έτσι δεν πρόλαβε να ασχοληθεί με τις επερχόμενες εκλογές σοβαρά!!Βέβαια ακόμα κι αν ερχόταν πρώτο κόμμα,πιθανότατα θα αρνιόταν  να αναλάβει,όπως σθεναρά έχει αρνηθεί να συναινέσει στο οτιδήποτε ,όλα τα χρόνια της παρουσίας του στη Βουλή.Το ΚΚΕ κανονικά θα έπρεπε αυτήν τη στιγμή να βρίσκεται πάνω από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,αλλά προτιμά να είναι κόμμα χειμερίας νάρκης κι όχι εξουσίας!!

Κι εδώ πίσω από τις λέξεις,έρχεται ο Αλέξης!! Έτοιμος να γίνει και πρωθυπουργός,αν τα δύο μεγάλα κόμματα δε συντονίσουν καλά το μαγείρεμα των αποτελεσμάτων της 6ης Μάη!! Δεν έχει να προτείνει κάτι εφαρμόσιμο ο ΣΥΡΙΖΑ,αλλά αφού κατάφερε με τέλειους τριγωνομετρικούς υπολογισμούς να εξισορροπήσει τις συνιστώσες του,ελπίζει στην μεγάλη έκπληξη και στη μεγάλη ανατροπή!!!Και μην ξεχνάτε ότι κάποτε η ΑΕΛ του Βουτιρίτσα και του Μητσιμπόνα,κατεδάφισε παράγκες και Καπετάνιους και πήρε πρωτάθλημα!!Αν είμαστε λίγο έξυπνοι σαν πολίτες, ο Άλεξ θα ήταν μία καλή λύση για να προσφέρουμε το τέλειο εγκεφαλικό στους δύο μεγάλους που μας περνάνε για πρόβατα,για να μην πω για μαλάκες!!

Κι εσύ ΛΑΕ βασανισμένε;Ο πρόεδρος χέρι-χέρι κάπου έχασε τη μαγική συνταγή,κάπου τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του κι άρχισε να ρετάρει!!Αυτήν τη στιγμή ο ΛΑΟΣ κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Βουλής,όταν πριν 40 μέρες ήταν Κυβέρνηση!!Κι αυτήν τη συμμετοχή του ο Καρατζαφέρης θα την κλάψει πικρά!!Αυτός λέει ότι το έκανε για να σώσει τη χώρα,ο πατέρας μου όμως είδε τη σύνταξή του να εξα'υ'λώνεται κι ο αδερφός μου το μισθό του να πετάει με F16!! Τις ευθύνες για αυτές τις εξαφανίσεις θα τις κατανείμουν τη μέρα των εκλογών,ανάλογα !! Κι αφού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χάνουν μέχρι και παραπάνω από το μισό της εκλογικής τους δύναμης,δε θα μπορούσε ο ΛΑΟΣ να μην ανταμειφθεί ανάλογα!!Μόνο που το να χάσει ο πρόεδρος χέρι-χέρι το μισό από αυτό που είχε, ισούται με κόκκινη κάρτα εξόδου από τη Βουλή!! Δεν πειράζει πρόεδρε!!Θα μας λείψεις,αλλά θα το αντέξουμε!!

Χρυσή Αυγή!! Εδώ πάμε προσεκτικά,γιατί αυτοί...βαράνε άμα χρειαστεί !! Ο μακαρίτης ο κολλητός μου,Παπαγιώτης και με μπαμπά στρατηγό, τους συμπαθούσε και τους ψήφιζε!! Δεν πρόλαβε όμως να τους δει να μπαίνουν θριαμβευτικά όπως φαίνεται στη Βουλή,γιατί ο άτιμος ο Χάρος τον πήρε πολύ νωρίς!! Η Χρυσή Αυγή αποτελεί ότι πιο ενδιαφέρον έχουν να επιδείξουν αυτές οι εκλογές!! Το σύστημα δεν ξέρει πως να τους αντιμετωπίσει!! Τους αποκλείει από όλα τα μέσα ενημέρωσης,τους λέει φασίστες,τους εξομοιώνει με το Χίτλερ,αλλά αυτοί βοηθάνε ανήμπορες γριούλες,καθαρίζουν την πλατεία Αττικής από τα αποβράσματα των λεγόμενων μεταναστών και βλέπουν τα ποσοστά τους να εκτοξεύονται, σαν το ΑPOLLO 13 στο ταξίδι του προς το φεγγάρι!!Η εγκληματικότητα κατά πρώτο λόγο και η πίσω σκέψη που κάνει ένας μέρος των πολιτών ότι ''βρε παιδί μου,οι χουντικοί πρωταίτιοι πέθαναν στην ψάθα,ενώ ο Ρουσόπουλος έκανε από το πουθενά βιλάρες κι ο Άκης κόντεψε να αγοράσει τη μισή Αθήνα'',θα μας οδηγήσουν το βράδυ της 6ης Μάη ,σε ένα αποτέλεσμα που θα πρέπει ο ιστορικός του μέλλοντος να το αναλύσει και να το καταγράψει!!

Και τώρα το κόμμα λάστιχο!!ΔΗΜΑΡ!! Αν ο Κουβέλης δεν υποφέρει ήδη από Vertigo,θα πρόκειται για θαύμα!!Από τα ψηλά στα χαμηλά κι από τα πολλά στα λίγα!!Το κόμμα μπαλαντέρ των δημοσκόπων,απαραίτητο για να γεμίζει τα κενά των κατασκευασμάτων τους!!Πως έλεγε η διαφήμιση της νιότης μας ''και τα ρέστα,Δρακουλίνια!!!'' ΄,έτσι και οι δημοσκόποι αφού μαγειρέψουν τη σούπα τους ,λένε στη Σούλα που πληκτρολογεί τα αποτελέσματα ''και τα ρέστα βάλτα στη ΔΗΜΑΡ''!!Δεν έχει καταλάβει κανείς τι ακριβώς πρεσβεύει η ΔΗΜΑΡ,αλλά ο Κουβέλης είναι συμπαθητικός και γλυκούλης και μάλλον θα βρει μία θεσούλα στο επόμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών!!

Ανεξάρτητοι Έλληνες!!!! Εδώ βαράμε προσοχή !!! Ο Καμμένος λίγο έλειψε να σχηματίσει κυβέρνηση,πριν καν σχηματίσει κοινοβουλευτική ομάδα!! Παίζει τo fb και το twitter στα δάχτυλα,είναι υστερικά αντιμνημονιακός,έχει στελέχη που δεν ξέρουν το πρόγραμμά του αλλά αυτό οφείλεται στο τρακ και στην εντιμότητα κι όχι στην απουσία προγράμματος,πήρε μαζί του και τον ''ένα μπουκάλι Johnnie'' Δημαρά έστω και χωρίς τις ... ρόδες του κάρου κι ετοιμάζεται να παίξει ρόλο ρυθμιστή,όταν όλοι θα μιλάνε με όλους για να σχηματιστεί η κυβέρνηση της Βαβέλ,το πρωί της 7ης Μάη!!Φήμες ότι θα ζητήσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την κυρία του Ραχωβίτσα,τη Σάσα από την Καρδίτσα,ελέγχονται...Πάντως είναι αυτός που θα κάνει τη μεγάλη ζημιά στο όνειρο του Σαμαρά να κυβερνήσει κι ως εκ τούτου εκ των προτέρων του λέμε : Πανάρα  σε ευχαριστούμε!!!

Η μικρή Ντόρα!!Αυτή πρέπει να κρατήσει μικρό καλάθι!!Που θα πρέπει όμως,το καλάθι,να χωράει το ένα εκατομμύριο που ξέχασε ο Ισίδωρος κι αυτή να δηλώσουν!!Υπερεκτίμησε τις δυνατότητές της και φάνηκε να μην έχει καταλάβει ότι το όνομα ''Μπακογιάννη'' δεν αρκεί για να αποσβέσει το ''κόρη του Μητσοτάκη''!!Μπορεί άνετα μετά τις εκλογές να πάρει τον Ισίδωρο και να πάνε στο ράντσο τους στο Καρπενήσι,όπου ο γιος Μπακογιάννης κάνει θαύματα σαν Δήμαρχος,κοντράροντας στα ίσα το Απόστολο Γκέτσο για το βραβείο ''Δήμαρχος of the year''!!!

Τέλος οι Οικολόγοι!!Το εννοώ!! Τέλος,δηλαδή εκτός Βουλής!!Καιρός είναι!!Απίθανο ''πολιτικό τίποτα'',που επιβραβεύονται γιατί πρόλαβαν να κατοχυρώσουν το όνομα ''Οικολόγοι Πράσινοι''!!Βρε ουστ!!Μάλλον όμως επειδή είμαστε αρκετά βλαμμένοι σαν ψηφοφόροι κι επειδή οι συγκυρίες ευνοούν τέτοια κόμματα, θα τους ξανακάνουμε μάγκες χωρίς λόγο...

Οι πολίτες,δηλαδή όλοι εμείς!!

Για τα κόμματα τα είπαμε!!Αυτά είναι και δεν αλλάζουν!!Από αυτά πρέπει να διαλέξουμε!!Προσοχή, να διαλέξουμε για μία και μόνη φορά,με σύνεση!!Με το μυαλό στο κεφάλι μας!!Δεν ξέρω πως θα καταφέρουμε να συντονιστούμε μεταξύ μας,αλλά θα πρέπει να τους κάνουμε μπάχαλο!!Θα πρέπει να ψηφίσουμε με τον τέλειο τρόπο,που δε θα επιτρέπει σε κανένα λαμόγιο πολιτικό να βγάλει γλώσσα ή να σηκώσει κεφάλι!!Με τρόπο που θα τους αναγκάσει να κρατήσουν το κεφάλι σκυμμένο και να βρουν λύσεις στα αδιέξοδα της χώρας!!
Πρέπει να δείξουμε ότι πήραμε το μάθημά μας,το οποίο πληρώσαμε κι ακριβά!!Τώρα ήρθε η ώρα,να δείξουμε τι μάθαμε!!Μην τα κάνουμε ''κώλος''!!
Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία!!

Μπάμπης Νικόπουλος

ΒΜ

1 σχόλιο:

manos είπε...

ΚΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ!!!! ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???!!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ-ΝΕΟΝΑΖΙ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ…ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.....ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣTIΚΟ ΕΥΡΩ...