ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.12

ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οι λόγοι για τους οποίους οι εκλογές μυρίζουν νοθεία, είναι πολλοί. Οι σημαντικότεροι όμως είναι:

1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls.
2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι)…
3) Η Φώφη Γεννηματά προχωρά ακάθεκτη σε Ελληνοποιήσεις (όπως φαντάζομαι και η ΝΔ).
4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).
5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους).Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων.
6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000..ΝΔ κυβέρνηση από7-9 το απόγευμα και μετά κέρδισε ο Σημίτης!!!  Μας έβαλε μαζί με τον Παπαδήμο και τα μαγειρεμένα στοιχεία στην Ε.Ε. και από τότε μας...πηδάνε! 

7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές;;;;; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
skandalistis

Δεν υπάρχουν σχόλια: