ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.12

Αυτοί θα μας σώσουν εάν εκλεγούν; Έλεος Θεέ μου!

Αν είναι δυνατόν , Αλοίμονο αν εκλεγούν.... 

Υποψήφιοι Βουλευτές για...γέλια και για κλάματα! Μιλάμε για το βαρύ πυροβολικό των κομμάτων! Δείτε στο planet-greece μερικές από τις πιο τρανταχτές υποψηφιότητες... Γιατί και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Αυτοί ζητούν την ψήφο μας....






 Για τη Βάνα Μπάρμπα τι να ...πει κανείς;;Έστειλε κυριολεκτικά και μεταφορικά δεκάδες άντρες στα "ουράνια",μετά πήγε στο ΠΑΣΟΚ(βλέπε δημοτικές εκλογές στη Νίκαια) αλλά το λιμάνι της τώρα είναι  ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ!! Ήρθε η ώρα να σώσει τη χώρα, παίρνοντας την...κατάσταση στα χέρια της,όπως κάνει και στη φωτογραφία, δίπλα!!!




Όσο για τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά έχει κι άλλες εξαιρετικές επιλογές ανάμεσα σε τόσες άλλες πανελλαδικά,όπως την κυρία Κατερίνα Μονογιού,άξιο τέκνο της Μυκόνου,που ξέρει τους πάντες και πάει παντού!!!

Μεγαλωμένη μέσα στη...φτώχεια όπως βλέπετε,θα λύσει τα προβλήματα των Κυκλάδων και της χώρας που πεινάει!!!Έχει γραφείο στο Κολωνάκι ως διατροφολόγος που είναι...και σπίτια και μαγαζιά στο νησί των ανέμων ,στη Μύκονο!!!
Αλλά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε...διάνα!Επέλεξε ως υποψήφιο τον...Γιαννάκη...Παπαμιχαήλ!!!
Με μία υποθεσούλα στην πλάτη για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών,ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ,αφού έκανε ''σκόνη'' όλη την περιουσία της μάνας του,είπε να βάλει πλώρη για τα βουλευτικά έδρανα!!!.Θα παλέψει αν εκλεγεί,για τους νέους με προβλήματα σαν το δικό του άραγε;

Για τον αργόσχολο δημόσιο υπάλληλο (αστυνομικός) που τα παίρνει κι από το κράτος κι από τον Ολυμπιακό,που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη(δείτε σχετικές συνεντεύξεις στο διαδίκτυο),αλλά είναι καλός στο να βρίζει τις ... μανάδες των αντιπάλων του καθώς τους προπηλακίζει και τους πετάει...παπούτσια!!!Βέβαια έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος στον Πειραιά και ...σώθηκε το λιμάνι!!!



http://www.radar.gr/media/k2/galleries/2190/lefki12.jpg
 Και βέβαια, να μην ξεχάσουμε την Λευκή Ρούσσου Αντώναρου και το γεγονός ό,τι θα είναι υποψήφια με τον Πάνο Καμμένο. Σύμφωνα με τον "πολίτη της Χίου" η κυρία Αντωνάρου Ρούσσου, που βλέπετε στη φωτογραφία , εχρημάτισε επιστημονική συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου την περίοδο που ο ίδιος ήταν υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής κι ενδέχεται να έχει κάποια ρίζα από τη Χίο. Αλλά κανείς δεν την ξέρει στο νησί και τα ίχνη της δεν υπάρχουν, όπως λένε, στην τοπική κοινωνία! Παρόλα αυτά, η ίδια επιδεικνύει τα κάλη της στο facebook.






Υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα..."μπουμπούκια" που ζητούν την ψήφο σας στις εκλογές της 6ης Μαϊου!
Ελπίζουμε απλά να προσέξετε ποιους θα επιλέξετε-εκλέξετε για τη Βουλή των Ελλήνων!
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρέχουμε να φτάσουμε πατο. Αυτοί είμαστε.