ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.12

Ο ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΛΙΤ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!



.....ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ-ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BinitoPASOK?


=======================================
γραφει το neotera
Απτόητοι οι κατοχικοί πασοκοι από το πανελλήνιο φτύσιμο τώρα θέλουν να κάνουν … κι ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος για να δείξουν ότι έχουν … ρεύμα πρώτου κόμματος!

Το ερώτημα είναι αν το έχουν σκεφθεί σε συνάρτηση με το θέμα της καταστολής της αγανάκτησης που γεννά το προδοτικό θράσος…  Γιατί εννοείται ότι υπάρχουν πολλοί θερμαόαιμοι πολίτες που δεν θα διστάσουν να αποδοκιμάσουν τον Φαυλότατο και τα ΉΠΑνθρωπα χτήνη που επιμένουν να συνεχίσουν το “πάρτυ” με το αίμα μας.  Υπάρχουν πολλοί που λιγουρεύονται τη φάση καθώς σκέφτονται ότι σε τελική ανάλυση που θα ξαναβρούν τόσους ΠΑΣΟΚΟΥΣ συγκεντρωμένους;
Πάντως φαίνεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη, σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, από το εκλογικό επιτελείο.
Ο Τούρκολου επιδιώκει, όπως λένε στο εκλογικό του επιτελείο, «με την πρωτοβουλία αυτή να σηματοδοτήσει το στόχο του να αναδειχτεί πρώτο κόμμα το βράδυ των εκλογών».

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Λυπάμαι που η αφίσα με τους γέρους
δέν έγραφε και γι'αυτούς με τα
καροτσάκια. Λυπάμαι αλλα οι δικοί
την κοπάνησαν με μπαντιές.