ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.12

EΠΕΙΓΟΝ...Νέα αυτοκτονία καθηγητή φίλου του ΕΠΑΜ

Δυστυχώς είναι αλήθεια - Νέα αυτοκτονία καθηγητή Γεωλογίας - υποψήφιου λέκτορα στο ΕΚΠΑ

 
 
Για μας που τον γνωρίσαμε από τις συνεδριάσεις του Ε.ΠΑ.Μ. Χαλανδρίου, όπου ο Νικόλας ερχόταν ως φίλος του Μετώπου μας, πρόκειται για μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ στην οποία εξωθήθηκε από το Καθεστώς.

Προειδοποιούμε δε, τους "αχυρανθρώπους" που παριστάνουν την κυβέρνηση της Ελλάδος και εξωθούν τίμιους, ευσυνείδητους και ευγενείς ανθρώπους και συντρόφους στην αυτοκτονία, ότι θα ερθει η ώρα που θα το πληρώσουν πολύ ακριβά!
 
Η κηδεία του συναγωνιστή θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 25/4 στις 16:00 στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Νικόλα.... Καλή αντάμωση...
http://eleftheri-ellada.blogspot.com:80/2012/04/blog-post_24.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλη ξεφτίλα να χρησιμοποιείται τον θάνατο ανθρώπου για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ντροπή και αίσχος για τον συντάκτη.

Έπρεπε να συμπεριφερθείτε με ταπεινότητα και όχι σαν ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

η φοβερα προς τους καθεστωτικους οτι θα πληρωσουν ακριβα το θανατο ακριβων για εμας φιλων και συντροφων μας, δεν ειναι ψηφοθηρια, ειναι απλως φοβερα, που θα παλεψουμε με νυχια και με δοντια να γινει πραγματικοτητα.
οποιος εχει λογους να φοβαται ας κρυβεται απο τωρα. αυτοι οι θανατοι θα ξεπλυθουν με αιμα και θα πρεπει να ξερεις οτι οι σκοτωμενοι ( γιατι ειναι σκοτωμενοι σε εναν πολεμο , και οχι κακομοιροι αυτοχειρες)να ξερεις λοιπον οτι οι σκοτωμενοι ειναι απο το δικο μας το στρατοπεδο , και δεν το κρυβουμε. το φωναζουμε για να ακουσουν αυτοι που τους σκοτωσαν. αν νομιζεις οτι σημερα ειναι οπως και χτες γελιεσαι.οινεκροι εχουν στρατοπεδο που γυρευει εκδικηση και δικαιωση. ασε λοιπον τις "ταπεινοτητες" και κοιτα στον καθρεφτη για να δεις τον πραγματικο ξεφτιλα.