ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.12

Εστία ανομίας, διαφθοράς και σπατάλης: Η "συντεχνία" ΠΑΣΟΚ της Αγροτικής Ασφαλιστικής.


 
Οι επιχειρησιακές συμβάσεις, "εφεύρεση" της κας Λ. Κατσέλη, που τώρα φέρνουν ψηφαλάκια στον κ. Γ. Κουτρουμάνη και το ΠΑΣΟΚ, δίνουν και παίρνουν και σε εταιρείες δημοσίου συμφέροντος όπου οι αμοιβές καθορίζονται με νόμο του κράτους!!! Αλήθεια τι νόημα έχουν αυτές οι συμβάσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και μάλιστα -όπως εδώ- στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, που είναι θυγατρική (100 %) της ΑΤΕ, κρατικής τράπεζας (85 % και βάλε....), όπου οι μισθοί και οι συμβάσεις έχουν "προσδιορισθεί" από τα "μνημόνια";
Οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, "έξυπνα" σκεπτόμενοι, "κατάργησαν" τις παρατάξεις και ψήφισαν στις πρόσφατες [http://sylagras.gr/] εκλογές του σωματείου, ως πρόεδρό τους, μονοκούκι(100 % !), τον γραμματέα της ΠΑΣΚΕ κ. Γιώργο Συκαμιά....και η όποια διοίκηση, αν θέλει τώρα -όπως και πριν άλλωστε που ο Συκαμιάς είχε εκλεγεί με 82 %- ας "πει όχι".

Ο κ. Γιώργος Συκαμιάς άλλωστε, είναι και γραμματέας της ΤΟ Καισαριανής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου, όπου το "ταβερνείο" που είχε πάει η κα Άννα Διαμαντοπούλου [ιδέ σχετικά VIDEO, http://dexiextrem.blogspot.com/2012/04/blog-post_1014.html] ανήμερα τ' αη Γιωργιού ("ποιος να γιορτάζει, ποιος να ξέρει"....) και την περιποιήθηκαν δεόντως, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Το βασικό ερώτημα είναι ποιος πλήρωσε τελικά την ταβέρνα, όπου -όπως λέει η υπουργός- μίλησε -μεταξύ τυρού και αχλαδιού- σε "τουλάχιστον 150 (!) πανεπιστημιακούς και ανθρώπους της τέχνης στην Καισαριανή...."

Πολλά τα άτομα ρε παιδιά, μεγάλος ο λογαριασμός της ταβέρνας ρε σύντροφοι, τι συμβαίνει.... πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ, βάλανε ρεφενέ, πλήρωσε η Τοπική, πλήρωσε η κα Διαμαντοπούλου, ο Δήμος, άλλος τις;
Τελικά φαίνεται, ότι οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ "μετέρχονται και εξεργάζονται" -υπόγεια και παρασκηνιακά- "εκλογικά σχέδια" που δεν τα βάζει ο νους μας, γιαυτό μην εκπλαγούμε αν δούμε ν' ανατρέπονται ριζικά οι προεκλογικές προβλέψεις για τα ποσοστά των κομμάτων.

[ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ]

Διαβάστε κι αυτό για να καταλάβετε ποιος είναι ο Συκαμιάς, ο Πρόεδρος των εργαζομένων της αμαρτωλής Αγροτικής Ασφαλιστικής:

Δεν υπάρχουν σχόλια: