ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.12

Credit event και νέα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές Πρόβλημα τα ομόλογα που δεν μπήκαν στο PSI

Credit event και νέα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές
 Το νέο πιστωτικό γεγονός που αναμένεται στις 15 Μαϊου, με την αθέτηση πληρωμής ομολόγων ξένου δικαίου 450 εκατ. ευρώ, θα είναι ο πρώτος «πονοκέφαλος» της όποιας νέας κυβέρνησης προκύψει από τις εκλογές, ενώ ακολουθούν ο έλεγχος εφαρμογής του Μνημονίου και νέα μέτρα 11,6 δισ. ευρώ. Η συνολική αξία των ομολόγων οι κάτοχοι των οποίων αρνήθηκαν να υπαχθούν στο «κούρεμα» είναι 6,5 δισ. ευρώ. Το πρώτο από αυτά τα ομόλογα πρέπει να πληρωθεί στις 15 Μαϊου και φυσικά, αφού αυτό δε θα γίνει, θα έχουμε άλλη μία «επιλεκτική χρεοκοπία» και ενεργοποίηση των CDS.

Η εξέλιξη θα μπορούσε να έχει επιπλοκές, δεδομένου ότι θα κληθεί να την χειριστεί είτε μία εντελώς νεοσύστατη κυβέρνηση, είτε η απερχόμενη, πιθανότατα εν μέσω ενός σκηνικού πολιτικής αστάθειας και έντονων διεργασιών.

Αμέσως μετά θα γίνει ο πρώτος έλεγχος από τους επικεφαλής των δανειστών σχετικά με την υλοποίηση του Μνημονίου, ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθούν και νέα μέτρα 11,6 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-14.

Μάλιστα, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, σε περίπτωση που η ύφεση στην ελληνική οικονομία είναι φέτος μεγαλύτερη του 4,7%, αναπόφευκτα θα χρειαστούν και πρόσθετα μέτρα –πέραν των 11,6 δισ. ευρώ.


 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: