ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.12

ΘΑΥΜΑ!!! Ο "ΜΟΥΓΚΟΣ" ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ!!!! ΚΑΙ ΟΙ "ΠΙΣΤΟΙ" ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΑΝ

(φωτό taxalia)
 
Ο (Α)καταλληλότερος επιτέλους μίλησε κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.

Ο μέχρι εχθές "μουγκός" πρώην πρωθυπουργός, ρίχτηκε και αυτός στην μάχη της εκλογικής αναμέτρησης και έσπασε τον όρκο σιωπής του δηλώνοντας «Για να κυβερνηθεί ο τόπος πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά» αφήνοντας άγαλμα ακόμα και τους πιο άπιστους που υποστηρίζουν ότι τα θαύματα σταμάτησαν μετά την ανάληψη του Υψίστου στον επουράνιο πατέρα του!!

Μετά από τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα από αντίπαλο και πρώην πρωθυπουργό  είναι πασιφανές ότι ΠΑΣΟΚ & ΝΔ πρέπει να βρίσκονται σε πανικό αφού "καρφωτές" δηλώσεις δίνουν το στίγμα των συμφωνημένων! Εύκολα διακρίνει κανείς στην δήλωση Καραμανλή  την στόχευση και την αγωνία  για την διατήρηση του δικομματισμού! "....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ...." …. ΕΙΠΕ Ο "ΜΟΥΓΚΟΣ" και όλοι καταλάβαμε ότι θέλει να "φυλάξει" τον καλό αναθρεμμένο κ@λο του!...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: