ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.13

ΠΡΟΣ ΑΝΕΥΡΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ! ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΕΥΡΩ


Μπορεί το ελληνικό μνημονιακό καθεστώς να πανηγυρίζει και να χαίρεται (για τους δικούς του λόγους) που οι Κύπριοι αναγκάστηκαν να «καταπιούν» το «ΟΧΙ» που είπε η Βουλή...
τους εναντίον της πρώτης απόφασης του Eurogroup, αλλά δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι αυτό το «ΟΧΙ» έσωσε την παρτίδα και διέσωσε (προς το παρόν) τις καταθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Κυπριακού και όχι μόνο λαού, κάτω από τις 100.000 ευρώ.

Δεν πρέπει ακόμα να μας διαφεύγει ότι η ελληνική κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) που τώρα βγάζει κορώνες διασφάλισης των καταθέσεων κάτω από τις εκατό χιλιάδες ευρώ, ήταν εκείνη που ψήφισε στοEurogroup υπέρ της φορολόγησης των καταθέσεων κάτω από τις εκατό χιλιάδες.

Μην ξεχνάμε λοιπόν ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε συναποφασίσει το «κούρεμα» των καταθέσεων ακόμα και κάτω από εκατό χιλιάδες ευρώ.

Μην το ξεχνάμε, αν αυτό μπορεί λέει κάτι ...

Πέτρος Χασάπης


Δεν υπάρχουν σχόλια: