ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.13

Πώς γίνεται και παρθένα να είσαι, αλλά και να νοσηλεύεσαι σε μαιευτήριο;

Δε νοείται να είσαι μνημονιακός και να σε ενοχλεί η Μέρκελ κι ο Σόιμπλε. Είναι σα να είσαι ναυτικός και να σε ενοχλεί το κύμα και η αλμύρα. Ή διαιτητής και να προσβάλλεσαι με το μπινελίκι της εξέδρας. Ή τσατσά και να σε πειράζει το κόκκινο χρώμα στις λάμπες. Το έχουν πει οι παλαιότεροι και το ασπάζονται οι νεώτεροι: Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Ή γκαστρώθηκες ή όχι. Κατανοώ ότι στα μάτια κάποιων η ευτραφής δυνάστης από το Βερολίνο φαντάζει σαν τον σωτήρα Άη Γιώργη που καβάλα στ’ άλογο κατάφερε αυτό που κανείς δεν είχε ματαπετύχει. Κάρφωσε το δόρυ στο στόμα του...... δράκοντα και έσωσε τη βασίλισσα του λαογραφικού μύθου. Έτσι και η τροφαντούλα Άνγκελα είναι για κάποιους το ιερό δισκοπότηρο, ή ιερή αγελάδα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) που θα εξαγνίσει τους λαούς και θα καθαρίσει όλα τα αμαρτωλά τους στίγματα. Περί ορέξεως τσουκνιδόπιτα, εξάλλου. Αυτό όμως που δεν χωρά ο νους του ανθρώπου και οδηγεί τους νευρώνες του μέσου Έλληνα στον αστερισμό της παραφροσύνης είναι ο πολιτικός αχταρμάς ιδεών και ιδεολογιών που ακούει στο όνομα ΔΗΜΑΡ. Δεξιόστροφες καπιταλιστικές επιλογές γαρνιρισμένες με μια αριστερίζουσα νεοφιλελεύθερη μαρξιστική σαντιγύ, που θα οδηγήσει σε μια απόλυτα φεουδαρχική δικτατορία του προλεταριάτου με τελικό νικητή τη Γερμανίδα χοντρή. Χάος ιδεών. Θα πηδηχτούμε από το παράθυρο. Δεν περιγράφω άλλο. Ο Φώτης έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους με τα τερτίπια και τα καμώματά του. Σε προεκλογικό τουίτ του ορκιζόταν ότι σε κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχει και έπειτα «με λένε Φώτη και κάνω κωλοτούμπα πρώτη». Σάρκα μία με τους Κύκλωπες της μεταπολιτευτικής διαφθοράς και τους Λαιστρυγόνες με τα χαμένα στικάκια. Πάμε στο σήμερα.
Τις Δευτέρες σιχτιρίζει το μνημόνιο και την Τρόικα, από τα οποία παλεύει μανιωδώς να απαγκιστρωθεί. Τις Τρίτες ξυπνά ακόμα πιο μπρουτάλ, πιο αριστερός βρε αδερφέ και απορρίπτει εκ προοιμίου το χαράτσι και την είσπραξή του από τη ΔΕΗ. Τέταρτες κάτι έχει, τις Πέμπτες δεν αντέχει, Παρασκευή πρωί λα, λα, λα, λα, λα, λα, λα. Και να που ξημερώνει Κυριακή και «Θαύμα Χριστιανοί»!!! Ο Φώτης της καρδιάς μας, ξεχνά τις παπάτζες των τελευταίων 24ώρων και ανακοινώνει με ύφος μειλίχιο το ολοκαίνουριο χαράτσι της ΔΕΗ, όπως ανακοίνωνε κάποτε ο Κόκκαλης τον Ριβάλντο: «Καλορίζικο αγόρια. Θα περάσουμε πρώτα μια βόλτα από Καβάλα…».
Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι άνθρωποι λένε τα περισσότερα ψέματα έπειτα από το κυνήγι ή το ψάρεμα, κατά τη διάρκεια του σεξ και πριν από τις εκλογές. Ο Κουβέλης και οι υπόλοιποι αριστεράρες μάγοι της ΔΗΜΑΡ κατέρριψαν το αξίωμα αυτό και έδειξαν πώς γίνεται και παρθένα να είσαι, αλλά παράλληλα να νοσηλεύεσαι σε μαιευτήριο.
Λίγο πριν ξεψυχήσει ο φασίστας υπουργός προπαγάνδας των Ναζί, ο Γκέμπελς, είπε προφητικά: «Θα ξαναγυρίσουμε. Και η γη θα τρέμει».
Να είσαι σίγουρος Φώτη ότι τέτοιες άθλιες πολιτικές γαργάρες και κωλοτούμπες, σαν τις δικές σου, έφεραν τους φασίστες στη Βουλή και πρωτίστως στη ζωή μας. Κι όσο συνεχίζεις αυτό το φαύλο μοτίβο, σύντομα θα χτυπήσουν και τις πόρτες των σπιτιών μας. Και τότε η γη θα τρέμει αγαπητέ… Γι’ αυτό πάρτο όλο αριστερά. Αν δεν είναι ήδη αργά για σένα βεβαίως βεβαίως.
Υ.Γ.: Η χυδαιότητα της μνημονιακής μαρμελάδας εξάντλησε όλο της το ρεπερτόριο στο πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Θέλω να πάρω θέση και να πω ότι ή Ζωή ούτε φασίστρια είναι, ούτε ψυχάκιας. Και το ξέρετε καλά. Όπως έλεγε κι ένα παλιό πολιτικό  σποτάκι του ΠΑΣΟΚ  από τη δεκαετία του ’90: «Η Ζωή είναι μαγκιά». Κι αυτό είναι που σας σας καίει..
 
καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: