ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.13

Ο DR MENGELE..Ο ΑΠΟΨΙΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ... Ο ΚΑΘΈΞΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΕΤΗΡΑ

Ανακοινώνεται το νέο κόμμα Λοβέρδου..

 

Από το γήπεδο του Σπόρτινγκ, όπου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας η ιδρυτική συνδιάσκεψη, ξεκινά την πορεία του το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου!


Ο πρώην υπουργός αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, μετασχηματίζοντας τη ΡΙΚΚΣΥ σε... έναν νέο πολιτικό φορέα με χαρακτηριστικά και δομή οργανωμένου κόμματος, το οποίο, όμως, φιλοδοξεί να κατοχυρώσει μια διακριτή θέση στο πολιτικό σύστημα...

Το όνομα του νέου κόμματος φυλάσσεται -προς το παρόν- ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραπέμπει σε σύνθημα που αναδεικνύει την ανάγκη ενότητας του λαού.
Ο Α. Λοβέρδος επιδιώκει να δημιουργήσει ένα «εμπροσθοβαρές» σχήμα, που θα απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν αποξενωθεί από το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Το στελεχικό δυναμικό του κόμματος θα αποτελείται, κατά κύριο λόγο, από εκπροσώπους όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών στρωμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε ανθρώπους που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα.
Τα στελέχη με καριέρα στην πολιτική θα είναι ελάχιστα, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής (νυν ανεξάρτητος και πρώην ΠΑΣΟΚ) Χρ. Αηδόνης και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Τσιρώνης.

Οι εργασίες της ιδρυτικής συνδιάσκεψης θα ξεκινήσουν με ομιλία του Α. Λοβέρδου, ο οποίος θα περιγράψει αναλυτικά τις θέσεις του νέου κόμματος.
Οπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο πρώην υπουργός θα ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, όχι όμως για την ουσία των βασικών πολιτικών επιλογών της, αλλά για τις καθυστερήσεις και τις ανεπάρκειες που παρατηρούνται σε πολλούς τομείς του μεταρρυθμιστικού έργου...

Κατά τα λοιπά, τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί και η οργανωτική δομή του νέου κόμματος, ενώ ο Α. Λοβέρδος και οι συνεργάτες του φιλοδοξούν, φυσικά, να γεμίσουν το (χωρητικότητας 2.500 θέσεων) γήπεδο του Σπόρτιγκ. Υπόσχονται μάλιστα εκπλήξεις και πρωτοτυπίες...

1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Το οποίο κόμμα λένε>>>> Αυτοί δεν πεθαίνουν κι όλας???Άσε μας ρε Λοβέρδε. Δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη.