ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.13

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!!

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΣΟΥ!

Τρέξτε να σώσετε τα λεφτά σας. Με προσχέδιο από την ΕΕ πάνε να ρημάξουν τις καταθέσεις από το πρώτο ευρώ! 
KATATHESISΚίνδυνος και για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Η Μέρκελ θα κάνει πρωτοφανή επίθεση σε βάρος των ελληνικών Τραπεζών. Βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο οι καταθέσεις. Ήδη μεταδίδεται από το Aποκαλυπτικό Δελτίο ότι υπάρχει κίνδυνος με προσχέδιο που βγήκε από την ΕΕ το οποίο ετοιμάζει άμεσο κούρεμα στις ελληνικές καταθέσεις. Και όχι μόνον αυτό: τελευταίες πληροφορίες φέρνουν πιθανό το ενδεχόμενο να κουρευτούν και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Τα ήδη κουρεμένα ελέω Προβόπουλου- PSI αποθεματικά θα κατακρεουργηθούν κυριολεκτικά επειδή το γουστάρει η Μερκελ και ο Σόϊμπλε. 
Οι καθησυχαστικές δηλώσεις του Στουρνάρα, όπως το είπαμε, ήταν αέρας κοπανιστός και απλά για να κοιμίζουν τον Έλληνα. 
Έρχεται επιδρομή των ελληνικών καταθέσεων χειρότερη και από την Κύπρο. Η βρωμιάρα Γερμανία θα καταστρέψει σε λίγα 24ωρα τη χώρα μας. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ! 
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: