ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.13

"ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ" ΥΠΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ Ή ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ?? ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!

Συμφωνία με την τρόικα
 Ολοκλήρωσε την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος η τρόικα το βράδυ της Παρασκευής και ήδη οι δύο εκ των τριών εκπροσώπων της αναχώρησαν από τη χώρα, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται πηγή προσκείμενη στις συζητήσεις. Οι ανακοινώσεις της τελικής συμφωνίας αναμένονται Δευτέρα βράδυ ή Τρίτη.

Στην Ελλάδα παραμένει ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, ο οποίος θα μιλήσει τη Δευτέρα στο συνέδριο του Economist και αμέσως μετά αναμένεται να συναντηθεί  με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για να κλείσει και τυπικά η διαπραγμάτευση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία προβλέπει, μεταξύ άλλων, μείωση στο «χαράτσι» των ακινήτων που επιβάλλεται μέσω της ΔΕΗ κατά 10%  και ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς Δημόσιο και Ταμεία μέχρι και σε 48 δόσεις.

Η ίδια πηγή λέει ότι το Eurogroup και το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ πιθανότατα θα εξετάσουν τη συμφωνία το Μάιο, προκειμένου να προχωρήσει η εκταμίευση των χρημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο επικεφαλής του ESM/EFSF, Κλάους Ρέγκλινγκ, είπε ότι το Ταμείο είναι έτοιμο να διαθέσει 10 δισ. ευρώ στην Αθήνα όταν αυτό του ζητηθεί.

Τα 7,2 δισ. ευρώ είναι σε ομόλογα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έχουν εγκριθεί το Δεκέμβριο και τα 2,8 δισ. ευρώ αφορούν στη δόση του Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: