ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.13

Μετά το χαράτσι, η ΔΗΜΑΡ ξεκινά ανένδοτο και για τις απολύσεις


Μετά το... ξήλωμα της «κόκκινης» γραμμής για το χαράτσι της ΔΕΗ, ο Φώτης Κουβέλης είναι αντιμέτωπος με το επόμενο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα: το «σχέδιο κινητικότητας» του δικού του υπουργού Αντώνη Μανιτάκη, το οποίο μάλλον... πήγε άκλαυτο!


Πάντως, η ΔΗΜΑΡ συνεχίζει να στηρίζει τον Μανιτάκη και να επιμένει ότι το σχέδιό του είναι η μόνη λύση που μπορεί να οδηγήσει σε συρρίκνωση του Δημοσίου χωρίς να γίνουν απολύσεις. Και επιλέγοντας να μην απαντήσει στις μπηχτές Βενιζέλου για το θέμα της διοικητικής μεταρρύθμισης, αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί να συναντηθεί με την τρόικα, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος, μάλιστα, παρότρυνε τον Κουβέλη να τη δει και εκείνος για να... συζητήσουν το θέμα.

Στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου υποστήριζαν ότι υπάρχει θεσμική εκπροσώπηση και δεν χρειάζεται να συναντηθεί ο Κουβέλης με τους εκπροσώπους των δανειστών. Προσέθεταν, μάλιστα, ότι είναι άλλο οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών, διότι εκεί χαράσσεται η γραμμή – όχι η «κόκκινη», η... άλλη! – βάσει της οποίας κάνει η κυβέρνηση τις διαπραγματεύσεις.

Ύστερα, όμως, θα πρέπει οι αρμόδιοι υπουργοί να αναλαμβάνουν να διαπραγματευθούν με την τρόικα με βάση όσα έχουν συμφωνηθεί στην τρικομματική. Με λίγα λόγια, πρέπει να διαπραγματεύεται ο Μανιτάκης και όχι ο Στουρνάρας, ο οποίος του πήρε την... μπουκιά από το στόμα την περασμένη εβδομάδα διαμηνύοντας ότι θα αναλάβει εκείνος τις διαπραγματεύσεις.

Η απάντηση του Μανιτάκη ήταν ότι όποιος διαπραγματεύεται, βάζει και την υπογραφή του! Λες και θα έχει πρόβλημα ο Στουρνάρας να βάλει τη δική του!...
Στο εσωκομματικό επίπεδο αυξάνονται οι συνιστώσες στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ, αφού, μετά την πολιτική κίνηση που αποφάσισαν να συγκροτήσουν οι πρώην βουλευτές της Βουδούρης - Μουτσινάς, ενεργό ρόλο εσωκομματικής αντιπολίτευσης αναλαμβάνει πλέον το Αριστερό Δίκτυο. Μάλιστα, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος την Τρίτη «κατέβασαν» κείμενο θέσεων με το οποίο καταγγέλλουν ως «πολιτικά ανεπαρκή» τον Στουρνάρα και τονίζουν ότι η Ν.Δ. δεν αποτελεί στρατηγικό τους εταίρο, ενώ, όπως είπαν χαρακτηριστικά, «το χαράτσι έγινε... χαρατσάκι»!

Όσο για τις περίφημες «κόκκινες γραμμές», υποστηρίζουν πως, όταν αδυνατούν να επηρεάσουν την ασκούμενη πολιτική, «τροφοδοτούν... τις θεατρικές επιθεωρήσεις». Τέλος, παροτρύνουν τον Φώτη Κουβέλη, σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η πολιτική, να επανεκτιμήσει τη στάση του, εννοώντας μέχρι και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.


Πηγή: topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: