ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.13

Νόμος 4000 για τις τράπεζες; Αποκάλυψη του Reuters


Ετοιμάζουν κούρεμα... τραπεζών

Αποκάλυψη του Reuters που προκαλεί σεισμό στις τράπεζες και ηλεκτροσόκ στις αγορές

Ετοιμάζουν κούρεμα... τραπεζών
Πρόταση που μόνο η διαρροή της προκαλεί ρίγη στους τραπεζίτες και αναστάτωση στις αγορές καταθέτει η προεδρεύουσα της Ευρώπης, Ιρλανδία, στο Eurogroup με στόχο την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου για τη διάσωση χωρών και τραπεζών. Σύμφωνα με το Reuters έγγραφο του ιρλανδικού υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση στα ευρωπαϊκά φόρα, θέτει ζήτημα κουρέματος των διατραπεζικών καταθέσεων.
Αυτό σημαίνει ότι συζητείται το λεγόμενο bail in στις ίδιες τις τράπεζες, καθώς οι διατραπεζικές καταθέσεις είναι οι καταθέσεις διάρκειας εώς ένος μήνα που έχει μια τράπεζα σε μια άλλη. Μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία του ήδη φθαρμένου τραπεζικού συστήματος και θα οδηγούσε σε μεγάλες μετακινήσεις κεφαλαίων και συστημικές αναταραχές.
Όπως μεταδίδει το Reuters, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι θα συναντηθούν την Παρασκευή στο Δουβλίνο, θα συζητήσουν τον σχηματισμό του νόμου για το bail - in που προβλέπεται να ενεργοποιηθεί το 2015.
"Ενώ αναγνωρίζεται ότι το «bail - in» σε διατραπεζικές οφειλές μπορεί να ενέχει κινδύνους, συνολικά είναι προτιμότερο να μην αποκλείονται αυτές οι οφειλές από το «bail - in»" σημειώνεται σε προσχέδιο της πρότασης.
Το Reuters αναφέρει ότι σε συνάντηση αξιωματούχων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, η Ιταλία και η Γαλλία εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη ιδέα.




sofokleousin

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Your means of telling the whole thing in this post is actually
good, all be capable of effortlessly know it, Thanks a lot.


Also visit my web page - acoustic guitar chord