ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.13

Εκλεισαν τρύπα 4 δισ. με ελπίδες και υποσχέσεις

Εκλεισαν τρύπα 4 δισ. με ελπίδες και υποσχέσεις
Με μεγάλες δόσεις ελπίδας και υποσχέσεων κατάφερε η κυβέρνηση να φτάσει σε συμφωνία με την τρόικα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, που υπολογίζεται στα €4 δισ. για το τρέχον έτος, αποφεύγοντας παράλληλα τη λήψη πρόσθετων μέτρων. Αν λοιπόν οι πληροφορίες που διαρρέονται από το ΥΠΟΙκ και αναμεταδίδονται από φιλοκυβερνητικά έντυπα εθσταθούν τότε η τρίοικα για ένα και πλέον μήνα ήταν χαμένη στη μετάφραση και οι διαπραγματεύσεις περιορίζονταν στην επεξήγηση των προσδοκιών που έχει το ΥΠΟΙΚ για έσοδα από το ΕΕΤΗΔΕ και τις νέες ρυθμίσεις φόρων.
Αυτά ήταν τα βασικά ζητήατα που έκλεισαν εν πολλοίς την Πέμπτη το βράδυ και τελεσιδίκησαν μετά από 6ωρη συνάντηση την Παρασκευή. Παράλληλα ακυρώνονται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα σενάρια για πρόσθετα μέτρα γιατί η τρόικα καταλαβε τα λάθη της.
Η τελευταία συνάντηση του Χρήστου Σταϊκούρα με την τρόικα διήρκεσε έξι ώρες και, όπως φαίνεται τα περισσότερα θέματα βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης και η συμφωνία, βάση της  οποίας θα προχωρήσει η εκταμίευση της επόμενης δόσης, αναμένεται να κλείσει την επόμενη εβδομάδα.Η συνάντηση ξεκίνησε στις 3 μμ προκειμένου να οριστικοποιηθούν ζητήματα και να αρχίσει η καταγραφή των σχετικών εκθέσεων από το ΔΝΤ και την ΕΕ.   

Οι παρανοήσεις
Όπως αναφέρουν πηγές του ΥΠΟΙΚ, η τρόικα υπολόγιζε ότι αυτό θα μπορούσε να φτάσει τα 4 δισ. ευρώ, αλλά δεν είχε λάβει υπόψη μεταξύ των άλλων τα έσοδα που αναμένεται να εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία από τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών και το μέρισμα από την Τράπεζα της Ελλάδος που δικαιούται το Δημόσιο.
Επίσης, είχε υπολογίσει ότι το ΕΕΤΗΔΕ επρόκειτο να μειωθεί 30%, ενώ τελικά αναμένεται να μειωθεί κατά 10% - 15%. Λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα δεδομένα και αποδεχόμενη τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης για τα σχετικά έσοδα η τρόικα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκλεισε το θέμα του δημοσιονομικού κενού και απομάκρυνε έτσι το ενδεχόμενο για νέα μέτρα. Αυτό βεβαίως δεν αποκλείει να επανέλθει το θέμα αργότερα, αν τα δεδομένα αλλάξουν.
Στο μέτωπο του ΕΕΤΗΔΕ, η ελάφρυνση στην οποία μπορούν να προσδοκούν οι φορολογούμενοι φτάνει τα 320 εκατ. ευρώ και θα προέλθει από οριζόντια μείωση των συντελεστών του ειδικού τέλους ακινήτων κατά 10% - 15%.
Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, η τρόικα έχει συμφωνήσει για την καθιέρωση ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία για αποπληρωμή των χρεών σε έως και 48 δόσεις.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: