ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.13

Σαράντα οκτώ δόσεις, αλλά μόνο για τις παλιές οφειλές στην εφορία

«Κλείδωσε» αντιθέτως, η νέα κοινή ρύθμιση που θα ισχύσει για χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα προβλέπονται και κίνητρα (μείωση τόκων και προστίμων). Θα είναι όμως μια πολύ σκληρή ρύθμιση, όπως απαιτούσε η Τρόικα, και θα επιβάλλει να πληρώνονται όλοι οι νέοι φόροι του 2013 και μετά, για να μη τη χάσει κάποιος.
Το σχέδιο αυτός προβλέπει δύο ρυθμίσεις, αλλά κάθε φορολογούμενος πρέπει να επιλέξει ποια θα χρησιμοποιήσει!
Δηλαδή, είτε θα ρυθμίσει παλαιά χρέη με την πρώτη, είτε τα νέα που τυχόν θα του προκύψουν μελλοντικά.
Συγκεκριμένα:
1. Ρύθμιση «τελευταίας ευκαιρίας» (ή «νέας αρχής» όπως την λένε στην κυβέρνηση) στην οποία θα μπορούν να υπαχθούν χρέη προς τις Δ.Ο.Υ. και τα ασφαλιστικά ταμεία που κατέστησαν ληξιπρόθεσμα μέχρι 31-12-2012. Τα χρέη αυτά θα μπορούν να εξοφληθούν έως και σε 48 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
Οι 48 δόσεις θα ξεκινήσουν να «τρέχουν» για αιτήσεις μέχρι τέλος Ιουνίου ή Ιουλίου. Αν οι οφειλέτες καθυστερήσουν έναν ή περισσότερους μήνες να κάνουν αίτηση (πχ από Αύγουστο και μετά) τότε ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων θα μειωθεί κατά τον αριθμό των μηνών που θα έχουν παρέλθει από την ημερομηνία έναρξης εφαρμογής της ρύθμισης.
Οι οφειλέτες, για να καταφέρουν να υπαχθούν στη ρύθμιση, θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να πληρώνουν τα χρέη τους ανεξάρτητα από το ποσό που οφείλουν. Όσοι οφείλουν προς την Εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία ποσά άνω των 50.000 ευρώ θα πρέπει να προσκομίσουν εγγυήσεις και δικαιολογητικά για να υπαχθούν στη ρύθμιση.
2. «Πάγια ρύθμιση» για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις Εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία οι οποίες δημιουργούνται από την 1η-1-2013 και μετά. Οι οφειλές αυτές, όποτε κι αν έχουν δημιουργηθεί ή όποτε κι αν δημιουργηθούν στο μέλλον, θα είναι δυνατό να εξοφλούνται σε 12 μόνο μηνιαίες δόσεις. Και για την υπαγωγή σ' αυτή τη ρύθμιση, οι επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα που οφείλουν ποσά άνω των 50.000 ευρώ θα υποχρεωθούν να δώσουν εμπράγματες εγγυήσεις.
Και για τις δύο ρυθμίσεις θα προβλέπεται επιτόκιο υπερημερίας 8,75%. Δυνατότητα υπαγωγής στις δύο παραπάνω ρυθμίσεις δεν θα έχουν οι επιχειρήσεις που έχουν ξεκινήσει πτωχευτική διαδικασία καθώς και όσες έχουν ενταχθεί, κατ' επανάληψη στο παρελθόν σε ρυθμίσεις, αλλά δεν ήταν συνεπείς στην εξόφληση των μηνιαίων δόσεων.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: