ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.13

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΜΗΡΟΥ:''ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ....''-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο και στο Σπύρο Καρατζαφέρη μίλησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Για την Κύπρο λοιπόν, και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε ο Πρόεδρος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: "Θερμό χαιρετισμό σε ένα συναγωνιστή με τον οποίο βρεθήκαμε σε δύσκολες ώρες και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση. Δεχόμαστε μία επίθεση αυτή την ώρα, προσχεδιασμένη, η οποία οργανώθηκε με στόχο να καταστρέψει το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα, τις σχέσεις μας με τη Ρωσία κτλ...
Το καθήκον μας είναι να δούμε πως ξεκίνησε όλη η ιστορία.
Εδώ και 6 μήνες άρχισαν να διατυπώνονται δυσφημιστικά σχόλια για την Κύπρο. όταν εμείς μπήκαμε στην ΕΕ έγιναν οι απαραίτητες έρευνες για να δούνε αν μπορούμε να μπούμε.
Τότε είμασταν κατάλληλοι. Αρα ήταν προσχεδιασμένη η επίθεση.
Για αυτό και όταν ελήφθη η απόφαση του Eurogroup η κ. Μέρκελ είπε ότι έχει πεθάνει το οικονομικό μοντέλο της Κύπρου.
Η ΕΚΤ έδωσε 9,5 δις ρευστότητα στη Λαική τράπεζα και μάλιστα σχεδόν μυστικά, κάτι το οποίο στη συνέχεια επιφόρτισε και την Τράπεζα Κύπρου.
Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει...
Το κούρεμα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και άνευ προηγουμένου. Το περιβάλλον δεν επιτρέπει πλέον στους ξένους επενδυτές να εμπιστευτούν την χώρα μας.
Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν αποδέχεται ένα σχέδιο Β αλλά είναι απαίτηση του λαού και πολιτικών δυνάμεων.
Σε ότι αφορά σε αυτό το τεράστιο ποσό που συγκεντρώθηκε από τη ρευστότητα της ΕΚΤ στη Λαική έχουμε ακράδαντα στοιχεία ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με βάση τις συνθήκες και τους κανόνες της Ευρωπαικού Δικαίου.
Και εγώ προσωπικά επιθυμώ να γίνει προσφυγή.
Μας χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωο και αυτό είναι ολοφάνερο. Θέλουν όμως προφανώς να βάλουν και χέρι στο φυσικό αέριο της χώρα μας".
Όσον αφορά το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε 3 δις για τα υποκαταστήματα των τραπεζών Κύπρου και Λαικής στην Ελλάδα, είπε:
"Αυτό δεν το ξέρω. Αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτά έχουν τελειώσει. Δεν μπορεί να γίνει επαναδιαπραγμάτευση. Ακόμη και αν έγινε γρήγορα η συμφωνία".
Επιπλέον, για την αποκάλυψη του Εκ-Κεντρικού Δελτίου ότι ο κ. Σαρρής γνώριζε για το κούρεμα από τις 27/2 είπε:
"Η Κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει σε όσα ακούγονται ότι στην Κύπρο ήξεραν για το κούρεμα καταθέσεων νωρίτερα. Όλα αυτά πρέπει να ερευνηθούν".
Ο κ. Ομήρου απάντησε και για την επιστολή του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο παύσης του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.
"Πρόκειται περί ενεργοποίηση μίας νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας την οποία δεν μπορεί να εμποδίσει ο κ. Ντράγκι να πραγματοποιηθεί και όχι για προσωπικό θέμα με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου".
Τέλος, για τις φήμες που θέλουν την Κύπρο να εκποιεί χρυσό είπε:
"Είναι τουλάχιστον εξευτελιστική η όποια σκέψη εκποίησης αποθεμάτων χρυσού".
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: