ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.13

Ραγδαίες εξελίξεις – Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters έκλεισε η συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα

  Ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση των 10 δις

 ''Η Ελλάδα έδωσε τα χέρια με την τρόικα'' είναι ουσιαστικά ο τίτλος που μπαίνει στο κατεπείγον τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters που έφτασε πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο θεωρείται τελειωμένη υπόθεση η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.
Πάντα κατά το τηλεγράφημα η συμφωνία έκλεισε αργά χθες το βράδυ και το μόνο που μένει είναι πλέον και η επίσημη ανακοίνωση.Μάλιστα υψηλόβαθμος αξιωματούχος φέρεται να έχει διαρρεύσει στο Reuters πως, μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα, και ιδίως των μεταρρυθμίσεων, είναι πλέον ορθάνοιχτος ο δρόμος για την εκταμίευση από την χώρα μας 10 δισεκατομμυρίων ευρώ με την επόμενη δόση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ''τόσο οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης όσο και το Συμβούλιο του ΔΝΤ αναμένεται να συζητήσουν το περιεχόμενο της συμφωνίας τον Μάιο, κάτι που είναι προϋπόθεση για να γίνει τελικά η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα''.

Αρνητική εντύπωση πάντως προκαλεί πως ταυτόχρονα με το τηλεγράφημα του Reuters, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει πως ''η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις για την επόμενη δόση''.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: