ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.7.13

ΔΝΤ: Βραδυφλεγής βόμβα οι τράπεζες Οι μεγάλες επισφάλειες καθιστούν ανεπαρκή την ανακεφαλαιοποίηση. Χρειάζονται και νέες ενέργειες για την κεφαλαιακή θωράκιση


ΔΝΤ: Βραδυφλεγής βόμβα οι τράπεζες
Αν και με ιδιαίτερα προσεκτικές διατυπώσεις το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο καθιστά απολύτως σαφές στην έκθεσή του ότι ο τραπεζικός τομέας βρίσκεται σε δίνη λόγω της επιδεινούμενης οικονομικής συγκυρίας. Οι επισφάλειες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο με αποτέλεσμα τα μη-εξυπηρετούμενα (NPL's) δάνεια των νοικοκυριών να ξεπεράσουν το 27% τον Μάρτιο, ενώ τα αντίστοιχα των επιχειρήσεων το 31%(!).
Όπως επισημαίει στην έκθεσή του το ΔΝΤ υπό αυτές τις συνθήκες η ανάγκη περαιτέρω ενεργειών για την κεφαλαιακή θωράκιση καθίσταται επιτακτική, ενώ παράλληα απαιτούνται και σχεδιασμοί διαχείρησης των επισφαλών απαιτήσεων. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται άλλαωστε και η πρωτοβουλία άρσης τξης απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ακόμα και για ποσά κάτω των €200 χιλ.
Σύμφωνα με τον Πολ Τόμσεν και τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας οι τιμές των ακινήτων έχουν υποχωρήσει σωρευτικά περί το 30% από το 2009 έως και σήμερα, εξέλιξη που επιβαρύνει τις τράπεζες και οδηγεί σε ντε-φάκτο πιστωτική ασφυξία.
Στην έκθεση επισημαίνεται ότι παρά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, πρόσθετες δράσεις απαιτούνται για τον εξορθολογισμό των ισολογισμών των τραπεζών.
Σε αυτό το πλαίσιο η τρόικα έχει ζητήσει από τις τράπεζες business plan τα οποία θα οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση των εποπτικών κεφαλαίων ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Βασιλίας ΙΙΙ. Ετσι μέχρι τον Σεπτέμβεριο θα έχουν υποβληθεί πρτάσεις για τη διαχείρηση των θυγατρικών στην Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό.
Όπως έχει αναφέρει κατ επανάλλειψη το sofokleousin.gr το Φθινόπωρο οι τράπεζες θα ματώσουν καθώς θα κληθούν να κόψουν κλαδιά τους προκειμένου να επιβιώσει ο κορμός. Ασφαλιστικές εταιρίες και θυγατρικές στο εξωτερικό θα είναι οι πρώτες που θα πουληθούν, εφόσον υπάρχουν εν δυνάμει αγοραστές.




sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: