ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.7.13

Ο ΑΣΠΙΛΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ,ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ...
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ
Σοβαρό ηθικό ζήτημα εγείρει η απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει στο πολιτικό του γραφείο τη συντροφό του Αδαμαντία Κόλλια, οι φωτογραφίες των οποίων σε τρυφερές στιγμές δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr η συνοδός του υπουργού, Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.


Οι φωτογραφίες του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο κ. Κεδίκογλου πιο ξέγνοιαστος από ποτέ δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά της αγαπημένης του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει δικαώμα να κάνει στην προσωπική του ζωή οτιδήποτε επιθυμεί, αρκεί βέβαια να μη γίνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Δείτε το σχετικο ΦΕΚ

http://www.koutipandoras.gr/40532/%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%82.html
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: